Bjerregaards blog: Beskeden er modtaget

Bjerregaards blog: Beskeden er modtaget

Der er grund til at komplimentere arrangørerne af søndagens aktion mod undertegnede på stadion i søndags. Flot tilrettelagt og gennemført med røde flag og fangrupperinger placeret på samtlige tribuner, så man fik en flot effekt. Godt fanarbejde.

Det glædede mig også, at vort kontrollørkorps naturligvis lod de protesterende sætte bannere og lignende op. Som bekendt: "Ingen er over klubben".

Synd for spillerne

Skulle jeg tillade mig at kritisere en enkelt ting i aktionen, så skulle det være, at - da jeg jo hverken er døv eller dum - så havde jeg altså hørt meldingen meget tidligt i kampen. Der var ingen grund til at fortsætte hele kampen igennem med de samme råb.

Det var synd for spillerne.

Langt værre var det, at der blevet buet af en af vore spillere, da han blev skiftet ind. Der må jeg indrømme, at min holdning er: "Det er fuldstændig uacceptabelt".

Der er behov for opbakning til en spillertrup, der oven på skuffelsen mod Sporting Lissabon har meget svært ved at finde fodfæste efter en periode, hvor holdet før og inklusive Sporting-kampene havde gjort det virkelig godt.

Selve aktionen var ventet, for når sportsredaktøren på et af vore største bladhuse bruger en leder på at opfordre mig til at gå, så ved man jo, hvad der venter - og i øvrigt fortsat venter derfra.

Ja, det er på mange måder hårde tider i Brøndby IF. Værst er det naturligvis, at vi taber fodboldkampene. Vi kan skrive endnu en "Sorte September" ind vores historiebøger.

Men de, der er lidt tættere på begivenhederne i Brøndby IF end de fleste, er alligevel meget optimistiske mht. fremtiden. Talenterne vælter frem fra ungdomsafdelingen. Rekordstort antal ungdomslandsholdsspillere. Mange år siden vi har haft så mange unge på holdet etc.

Det med de mange talenter er netop i disse økonomisk vanskelige tider en meget vigtig faktor, idet det giver os nogle økonomiske, men også sportslige fordele på kort som langt sigt.

I øjeblikket må man konstatere, at en enkelt klub, der i årevis har arbejdet målrettet, dygtigt og med kontinuitet i det fodboldmæssige arbejde, er suveræn i Superligaen.

Opgaven for de øvrige klubber er naturligvis, at stramme ballerne og se at få indhentet dem. Men det ville være naivt at tro, der findes en trylleformular. Kun hårdt målrettet arbejde giver resultater i fodboldbranchen.

Men jeg kan fra min position som observatør ganske tæt på begivenhederne i Brøndby IF konstatere, at der overalt i klubben (A/S og Amatørafd.) både sportsligt og kommercielt arbejdes rigtigt godt og energisk med stort engagement.

Så der er lys forude, uanset at det unægtelig ser lidt mørkt ud i øjeblikket - mit håb er, at alle fremadrettet vil bakke op om holdet i de kommende kampe. Det er vanskeligt at være Brøndbyspiller for tiden..

Per Bjerregaard
Bestyrelsesformand

image description
Hjemmebanetrøje 13/15 Voksen
FRA 549,- KØB HER
image description
Jubi Hættetrøje Sort
FRA 449,- KØB HER
image description
Udebanetrøje Voksen 14/15
FRA 549,- KØB HER
image description
T-shirt - V VSTGN
FRA 249,- KØB HER
image description
Skoletaske sort/navy
FRA 399,- KØB HER
image description
Cykelhjelm
FRA 250,- KØB HER
image description
Madkasse blå
FRA 70,- KØB HER
image description
Gymnastikpose
FRA 100,- KØB HER