Bischoff: Nu gælder det OB

20.08.2010 14:45

Mikkel Bischoff dannede torsdag aften endnu en gang dynamisk duo med Max von Schlebrügge i midterforsvaret i 2-0-sejren over Sporting Clube de Portugal.

Bischoff hyldede efter kampen kollektivet og glæder sig over præstationen, men slår også fast, at fokus nu er på OB-kampen søndag.

Nu gælder det OB

- Vi er alle utrolig glade for sejren torsdag. Vi var velforberedte, kendte deres spillere godt og fulgte vores "gameplan" perfekt gennem hele kampen. Og så hiver Stephan altså også en verdensklasseredning ud af ærmet (på Liedsons hovedstød, red.), siger Bischoff.

- Det er vigtigt, at vi ikke hviler på laurbærene, for allerede søndag venter en ny svær modstander. OB er et af de stærkeste mandskaber herhjemme, så den kamp kræver fuld fokus.

- Kampene mod OB er altid tætte og sjove at spille. OB spiller meget fysisk, så det bliver en hård kamp, men også en af dem, man glæder sig ekstra meget til.

- OB kommer lige som os fra en hård Europa League-kamp, så på det område står vi lige. Men vi skal bruge selvtilliden og gåpåmodet fra Sporting-kampen og så dominere kampen og forhåbentlig hive de tre point på søndag, slutter den store midtstopper.

Du kan købe billet til kampen mod OB online her eller i Brøndby Shoppen.

 Bischoff

I Brøndby IF's seneste Superliga-kamp mod Esbjerg fB scorede Mikkel Bischoff sit blot andet mål i den blågule trøje. En bedrift midtstopperen meget gerne må gentage søndag, når OB gæster Brøndby Stadion.