Bischoff: Vi tror på det

09.04.2010 12:01

- Det bliver en lige og åben kamp, hvor jeg håber og tror på, vi kan trække det længste strå. 

Mikkel Bischoff ser frem mod kampen søndag aften mod OB i Odense. De seneste tre opgør i den fynske hovedstad er endt med en blågul sejr på 1-0.

Længere frem på banen

- OB har stadig et godt hold på trods af, de har mistet lidt af deres momentum de seneste kampe. De ligger stadig nummer to og har meget at kæmpe for, så jeg forventer, det bliver en intens kamp.

Med syv point i de seneste tre kampe har Brøndby-holdet til gengæld genfundet formen.

- Det er klart, vi har fået pumpet mere selvtillid ind i truppen efter de seneste kampe. Det skal vi omsætte i kampen på søndag. Jeg synes også, vi har fået rykket spillet en anelse længere frem på banen, så vi møder modstanderne tidligere.

- En anden vigtig ting, som trænerteamet har lagt vægt på, er vilje, mod og fight. Mod Silkeborg får vi kæmpet os tilbage i kampen, netop fordi vi turde og vi blev ved, og det er nogle af de dyder, som vi har arbejdet med.

Mikkel Bischoff fik et spark i hovedet i kampen mod SønderjyskE, hvor han var nødt til at lade sig udskifte og var ude de efterfølgende kampe.

- Jeg fik en lille hjernerystelse, da jeg blev ramt i hovedet. De efterfølgende dage havde jeg det ikke godt, men er blevet klar igen. Jeg spillede 90 minutter for 2. divisionsholdet i mandags og har ikke mærket mere til skaden. Så jeg er klar, hvis træneren beder om det.

Jon Jönsson, der har spillet de seneste kampe i midterforsvaret, har karantæne og er derfor ikke med i Odense.

- For os handler det om at fokusere på OB-kampen. Vi skal ikke begynde at kigge på tabellen eller de andre hold, men udelukkende koncentrere os om at levere en god præstation mod OB, slutter Mikkel Bischoff af.

Bischoff

Bischoff forventer en intens kamp i Odense, hvor Brøndby-holdet går efter sejren.