FBM 2/2010: Administrerende direktør Frank Buch-Andersen opsiger sin stilling

Bestyrelsen for  Brøndbyernes IF Fodbold A/S er i dag, fredag den 5. marts 2010, blevet orienteret om, at selskabets administrerende direktør, Frank Buch-Andersen, ønsker at fratræde sin stilling pr. 30.september 2010. Baggrunden herfor er uenighed med selskabets bestyrelse om væsentlige ledelsesmæssige forhold.

Bestyrelsen har besluttet at fritage direktøren for alle hverv i selskabet med virkning fra i dag, idet han dog er behjælpelig med at sikre, at sagsbehandlingen i selskabets øverste ledelse kan videreføres uden unødige forsinkelser.

Ny organisation

Bestyrelsen har besluttet at gennemføre en ny organisationsplan, der blandt andet indebærer, at der skal ansættes en sportsdirektør. Sportsdirektøren vil, ligesom en kommende administrerende direktør,  blive ansat af  bestyrelsen og få reference til denne.

Indtil den nye direktion er på plads, vil formanden for bestyrelsen, Per Bjerregaard, bistå kommerciel direktør Ole Palmå med den overordnede ledelse af virksomheden.

Bestyrelsen har besluttet ikke at kommentere de forhold, der angiveligt ligger til grund for direktørens opsigelse.

Der afholdes pressemøde i Vilfort Lounge på Brøndby Stadion d.d. kl. 10:30.

image description
TP Jersey Børn
FRA 249,- KØB HER
image description
Hjemmebanetrøje 13/15 Voksen
FRA 549,- KØB HER
image description
Jubi Hættetrøje Sort
FRA 449,- KØB HER
image description
T-shirt - V VSTGN
FRA 249,- KØB HER