FBM 6/2009: Brøndbyernes IF Fodbold A/S sælger dele af Gildhøj Centret

Brøndbyernes IF Fodbold A/S har i dag underskrevet en betinget aftale med Brøndby Idrætsefterskole om idrætsefterskolens køb af hovedparten af Gildhøj Centret.

Aftalen er betinget af, at Undervisningsministeriet endeligt godkender Idrætsefterskolen som tilskudsberettiget idrætsefterskole, således at drift af den nye idrætsefterskole kan igangsættes pr. 9. august 2009.

Idrætsefterskole styrker talentarbejdet

Det er selskabets mål, at fastholde positionen som landets førende inden for talentudvikling. På denne baggrund er der taget initiativ til starte den første idrætsefterskole i Danmark, opstartet af en fodboldklub. Arbejdet har pågået i over et år, og forventningerne er således, at skolen til august kan åbne dørene for 104 elever i henholdsvis 9. og 10. klasse.

Administrerende direktør, Hermann Haraldsson udtaler: 

- Talentudvikling er et strategisk vigtigt område for os, og det er vores vurdering, at vi skal kunne tilbyde unge talenter en dagligdag, hvor skolegang, fodboldundervisning og samværet med andre unge mennesker og idrætsudøvere hænger sammen.

- Dette er baggrunden for, at vi har bidraget til arbejdet med at starte Brøndby Idrætsefterskole i håbet om at denne blandt andet vil optage fodboldtalenter, som dermed tilbydes endnu bedre forhold, end det er muligt i dag. Vi mener, at vi med idrætsefterskolen styrker vores tilbud til unge talenter og klart sætter os i førersædet for så vidt angår talentudvikling og uddannelsesmuligheder. Vi tilbyder idrætsefterskolens elever at fortsætte på Brøndby Gymnasium efterfølgende, så vi har et tilbud til unge mennesker fra de fylder 15 år til de er 20 år.

Fondsbørsmeddelelse nr. 6/2009: Brøndbyernes IF Fodbold A/S sælger dele af Gildhøj Centret

image description
Hjemmebanetrøje 13/15 Barn
FRA 499,- KØB HER
image description
Jubi Hættetrøje Zip Grå
FRA 499,- KØB HER
image description
VSTGN Hue - strik
FRA 149,- KØB HER
image description
T-Shirt - Phiri
FRA 199,- KØB HER
image description
Hjemmebanetrøje 13/15 Barn
FRA 499,- KØB HER
image description
Jubi Hættetrøje Zip Grå
FRA 499,- KØB HER
image description
VSTGN Hue - strik
FRA 149,- KØB HER
image description
T-Shirt - Phiri
FRA 199,- KØB HER