Støt Brøndby TIFO

28.04.2009 11:14

Brøndby TIFO er uden tvivl landets, og mange vil sige nordeuropas, bedste på sit område. Alle, der har oplevet en kamp på Brøndby Stadion med tifo-aktivitet, ved, hvad det handler om: En fantastisk fan-velkomst til spillerne, når de løber på banen - ofte koordineret til mindste detalje med hjælp fra tusindvis af medfans.

Brøndby IF faciliterer nu en sms-løsning der gør, at du kan støtte Brøndby TIFO via din mobiltelefon.

Giv dit bidrag til stemningen

Selv om du ikke står på Faxe-tribunen eller ikke er aktiv inden for maling af bannere, design af mosaik-mønstre, koordinering af røg, flag og infernale velkomster til spillerne, kan du altså nu give dit bidrag til stemningen.

Alt du skal gøre, er at sende en sms med teksten "bif tifo" til 1245, hvorved du donerer 20 kr. til Brøndby Tifos store arbejde for endnu bedre stemning på landets bedste og mest stemningsfyldte fodboldstadion. 

Denne service koster 20 kr. + alm. trafik-takst. Denne service udbydes af Brøndby IF A/S, Brøndby Stadion 30, DK-2605, +4543630810. Ved afsendelsen giver du samtykke til, at din fortrydelsesret bortfalder, jf. forbrugeraftaleloven.

Næste gang du kan opleve stemningen på Brøndby Stadion er søndag d. 5. april kl. 17:30. Du kan købe din billet nu, enten i Brøndby Shoppen eller online - hvor du endda kan printe billetten ud derhjemme og dermed undgå billetkø på kampdagen.

interno

En tifo skal opleves live - det er svært at beskrive stemning og følelserne, når det hele brager løs på Brøndby Stadion, men et fantastisk skue er det.

tifo

Kampen mod FCK blev skudt i gang via en tifo i to dele. I første del rejste en flok fans den blågule fane under parolen "Tilbage fra mørket".

tifo

Selv gæsteholdets spillere måtte kigge en ekstra gang, da anden del foldede sig ud. Et kæmpe retro-logo omgivet af gule plader bød den noget yngre naboklub velkommen på Brøndby Stadion.

BIF

Også på udebane er Brøndby TIFO aktive med støtten til holdet. Her er fanafsnittet i Aalborg dækket af de velkendte farver.

inferno

Brøndby IF. Sammenhold i røg og damp. Du kan støtte op om Brøndby TIFO's fantastiske arbejde ved at sende en sms. Det er ikke helt billigt at sætte disse fantastiske tifoer op, men du kan altså hjælpe Brøndby TIFO på vej.