FBM 18/2008: KasiGroup ny stadionsponsor

Brøndby IF og KasiGroup har indgået en aftale om sponsorat af navnet på Brøndby Stadion.

Aftalen, der ud over at være det første af sin slags i klubben, bliver det næststørste enkelt-sponsorat i Brøndby IF.

Brøndby Stadion

Aftalen træder i kraft omgående, og betyder at Brøndby IF og KasiGroup lørdag d. 26. juli kan præsentere den første kamp på Brøndby Stadion, som grundet aftalens indhold de næste 5 år fortsat vil hedde "Brøndby Stadion".

Det er aftalt mellem parterne at beløbet ikke offentliggøres.

Brøndby IF's administrerende direktør, Hermann Haraldsson, udtaler:

- Vi ønsker fortsat at hæve niveauet forretningsmæssigt og sportsligt, og har set salget af stadion-navnet som en oplagt mulighed for, at udnytte de kommercielle muligheder vores stærke brand giver os. Der var flere muligheder, og vi har valgt det økonomisk bedste alternativ. Vi er meget glade for denne aftale og samarbejdet med KasiGroup generelt.

Sponsorchef i KasiGroup, Søren Colding, udtaler:

- Vi er glade for at være en del af det nye Brøndby IF og at være med til at føre Brøndby IF op på et højere niveau sportsligt og forretningsmæssigt. I KasiGroup gør vi tingene anderledes. Købet af stadionnavnet og idéen med at bibeholde navnet "Brøndby Stadion" skal ses som en gave til alle fans af Brøndby IF. Når det er sagt, forventer vi at udnytte stadionsponsoratet til øget eksponering af virksomheden, hvilket vil kunne opleves i flere sammenhænge.

fbm 18/2008: ny stadionsponsor

 

image description
Hjemmebanetrøje 13/15 Voksen
FRA 549,- KØB HER
image description
Jubi Hættetrøje Sort
FRA 449,- KØB HER
image description
Udebanetrøje Voksen 14/15
FRA 549,- KØB HER
image description
T-shirt - V VSTGN
FRA 249,- KØB HER
image description
Skoletaske sort/navy
FRA 399,- KØB HER
image description
Cykelhjelm
FRA 250,- KØB HER
image description
Madkasse blå
FRA 70,- KØB HER
image description
Gymnastikpose
FRA 100,- KØB HER