FBM 16/2008: Martin Retov solgt til Hansa Rostock

Brøndby IF har netop udsendt Fondsbørsmeddelelse nummer 16/2008.

Brøndby IF og Hansa Rostock er blevet enige om detaljerne for transfer af midtbanespilleren Martin Retov. Martin Retovs personlige forhold er ligeledes forhandlet på plads, og efter godkendt lægetjek her til eftermiddag er skiftet officielt, og Martin Retov skifter til Hansa Rostock med omgående virkning.

Rette klub og tidspunkt

Sportschef Anders Bjerregaard udtaler:

- Martin har spillet et flot forår og har i mange år været en god mand for klubben. Han har ønsket nye udfordringer, og tiden var rigtig.

- Hansa Rostock er en god klub med en spillestil, der vil passe Martin godt, og vi ønsker ham naturligvis al mulig held og lykke i det tyske, hvor jeg er overbevist om, at han vil gøre det godt.

Martin Retov udtaler:

- Efter seks år i Brøndby IF er det naturligvis med lidt ambivalente følelser, jeg nu siger farvel. Brøndby vil altid være min klub, men jeg har nu fået chancen for at prøve mig selv af, og det var svært at sige nej til udfordringerne.

- Jeg glæder mig meget til den kommende tid og den nye start, men vil samtidig understrege, at jeg har haft en rigtig god tid i Brøndby IF, og vil gerne sige tak til alle i og omkring klubben for seks fantastiske år. Det gælder både spillere, medarbejdere, frivillige og fans, som jeg altid har haft et godt forhold til.

Det er aftalt mellem klubberne, at transferbeløbet ikke offentliggøres.

Retov

Martin Retov skifter med omgående virkning til tyske Hansa Rostock. Kampen mod Hvidovre blev altså Retovs sidste Brøndby-kamp i denne omgang.

image description
Hjemmebanetrøje 13/15 Voksen
FRA 549,- KØB HER
image description
Jubi Hættetrøje Sort
FRA 449,- KØB HER
image description
Udebanetrøje Voksen 14/15
FRA 549,- KØB HER
image description
T-shirt - V VSTGN
FRA 249,- KØB HER
image description
Skoletaske sort/navy
FRA 399,- KØB HER
image description
Cykelhjelm
FRA 250,- KØB HER
image description
Madkasse blå
FRA 70,- KØB HER
image description
Gymnastikpose
FRA 100,- KØB HER