Fondsbørsmeddelelse: Forslag om kapitaludvidelse og ekstraordinær generalforsamling

Bestyrelsen for Brøndbyernes IF Fodbold A/S har bestluttet at søge gennemført en kapitalforhøjelse i selskabet.

Kapitaludvidelsen vil medføre, at A-aktiernes samlede stemmeandel reduceres fra 50,4% til 43,2%. Kapitaltilførelsen skal indgå i selskabets almindelige kapitalberedskab og dermed medvirke til, at såvel sportslige som forretningsmæssige mål kan realiseres i overensstemmelse med selskabets strategi.

Kapitaltilførsel

Bestyrelsen indkalder samtidig til ekstraordinær generalforsamling til afholdelse mandag d. 3. december 2007 kl 8:00, hvor der er forslag om, at udstedelse af henholdsvis A- og B-aktier til gennemførelsen af kapitalforhøjelsen besluttes vedtaget. Indkaldelsen og de fuldstændige forslag findes som link herunder.

Bestyrelsesformand Per Bjerregaard har følgende kommentarer til kapitaltilførelsen:

- Vi kan glæde os over, at vi får tilført mere end 100 mio. kr. i ny kapital. Derved kommer Brøndby IF til at stå kapitalmæssigt stærkere end nogensinde før. Det giver os naturligvis langt bedre muligheder for hurtigere at realisere vore sportslige og forretningsmæssige målsætninger, lyder det.

- Vi har over 19.000 navnenoterede aktionærer, det vil være glædeligt, hvis dette imponerede tal bliver endnu større efter denne emission - og sidst men ikke mindst synes jeg også, at det er værd at bemærke, at vi ved denne emission reducerer A-aktionærernes samlede stemmeandel ganske betydeligt, helt som det tidligere er meddelt, at det har været hensigten, fortæller bestyrelsesformanden.

fondsbørsmeddelelse nr 19 - forslag om kapitaludvidelse

bilag: indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling

 

image description
Hjemmebanetrøje 13/15 Barn
FRA 499,- KØB HER
image description
Jubi Hættetrøje Zip Grå
FRA 499,- KØB HER
image description
VSTGN Hue - strik
FRA 149,- KØB HER
image description
T-Shirt - Phiri
FRA 199,- KØB HER
image description
Hjemmebanetrøje 13/15 Barn
FRA 499,- KØB HER
image description
Jubi Hættetrøje Zip Grå
FRA 499,- KØB HER
image description
VSTGN Hue - strik
FRA 149,- KØB HER
image description
T-Shirt - Phiri
FRA 199,- KØB HER