Bjerregaard om oplysningsniveauet

RB Børsen skriver i dag, at Brøndbyernes IF A/S ikke til fulde opfylder sine oplysningsforpligtelser omkring udstedelsen af Fondsbørsmeddelelser, og ikke har gjort nok for at informere Fondsbørsen og offentligheden.

I den forbindelse præciserer bestyrelsesformand Per Bjerregaard, at selskabet tidligere har kontaktet Finanstilsynet angående netop den nye oplysningspligt og tolkning af den nye vejledning. Selskabet har siden denne kontakt, og før omtalte meddelelser, udsendt 4 fondsbørsmeddelelser, og Finanstilsynet, som overvåger at reglerne overholdes, har ikke fundet grund til at kontakte selskabet desangående.

Bestyrelsesformand Per Bjerregaard udtaler:

- Det kommer bag på os, da vores klare forståelse efter kontakten med Finanstilsynet i begyndelsen af juni var, at vi til fulde opfyldte alle krav. Vi har siden udsendt meddelelser, inklusive vores delårsrapport, og er ikke blevet kontaktet omkring vores fremgangsmåde.

- Vi sender alle meddelelser til Fondsbørsen, til Finanstilsynet og udsender samtidig en pressemeddelelse og offentliggør fondsbørsmeddelelsen på selskabets hjemmeside. Det vi nu forstår mangler, er at tilsikre at meddelelsen når ud til hele EU-systemet, og dette vil vi tilsikre os sker i fremtiden.

- At tale om, at vi har 'sneget' meddelelser ud, som det fremgår i visse medier, er noget af en tilsnigelse, set i lyset af vores oplysningsniveau og den dækning selv samme medier i øvrigt har været i stand til at operere med i de sager, der henvises til. Det skal dog ikke afholde os fra at tilsikre, at reglerne om at EU/EØS systemet skal informeres tilstrækkeligt vil blive fulgt til punkt og prikke i fremtiden.

image description
Hjemmebanetrøje 13/15 Barn
FRA 499,- KØB HER
image description
Jubi Hættetrøje Zip Grå
FRA 499,- KØB HER
image description
VSTGN Hue - strik
FRA 149,- KØB HER
image description
T-Shirt - Phiri
FRA 199,- KØB HER
image description
Hjemmebanetrøje 13/15 Barn
FRA 499,- KØB HER
image description
Jubi Hættetrøje Zip Grå
FRA 499,- KØB HER
image description
VSTGN Hue - strik
FRA 149,- KØB HER
image description
T-Shirt - Phiri
FRA 199,- KØB HER