Daugaard: Jeg råber mere nu

14.08.2007 00:52

De mange udebanekampe i træk uden sejr har gjort, at Brøndby har ansat en mentaltræner, og det er noget en af de rutinerede Kim Daugaard er glad for.

- Han er gået ind og har sagt, at vi har kvaliteterne allesammen, for ellers spillede vi ikke i Brøndby. Vi skal bare have troen på os selv igen og have fundet lidt gejst frem og vide, at når vi går på banen, så kan vi vinde igen, fortæller Daugaard efter 1-1-kampen i Viborg.

- Han har sagt, at fordi vi har snakket med ham, skal vi ikke gå fuldstændig ned. Vi kunne sagtens have risikeret at have tabt idag, men bare vi så viser indstillingen, og den må vi sige, at vi finder rigtig godt frem i anden halvleg, lyder det fra midtbanespilleren, der spillede en stor kamp, men i anden halvleg alligevel begyndte at tænke på om modstandernes mål var forhekset.

- Ja, det er klart. Vi har en del chancer, og så kommer min på indersiden af stolpen, hvor målmanden står ovre i den anden side og kigger. Lige bagefter kan man godt have i baghovedet, at vi presser og presser og producerer chancer, og så lige pludselig ligger den bare nede i den anden ende. Specielt når vi er inde i den periode, vi er i i øjeblikket. Heldigvis så fortsatte vi, og Duncan fik lavet det fine mål, og vi pressede stadig på bagefter, lyder det.

Udesejr inden jul

Der har været snak om, at de rutinerede spillere skal gå ind og tage lidt mere ansvar. Føler du, at det var det du gjorde idag?

- Ja, jeg synes, det gik rigtig godt idag. Man går altid på banen og prøver at gøre sit bedste, men jeg tænker måske lidt mere over at prøve og råbe til de yngre spillere og prøve at få dem på de rigtige positioner. Det er vigtigt for os i øjeblikket, at vi står på de rigtige pladser og så arbejder ud derfra. Jeg prøver måske at råbe lidt mere, end jeg tidligere har gjort, vurderer vice-anføreren.

jubel

Sammenhold og god lyd.

- Jeg har været med i mange lignende situationer. Det har selvfølgelig været knap så lange perioder, men derfor kan man stadig bruge noget fra de nedture, vi har haft andre år, hvor vi hurtigt er kommet videre, siger Daugaard, der ikke tør gætte på, hvornår første udesejr kommer.

- Bare jeg kunne sige det, så ville jeg spille på oddset. Jeg ved det sgu ikke, men der er store fremskridt i dag. Kan vi bare øge det gode spil til 70 minutter næste gang, så ser det godt ud, siger Daugaard og lover derefter spørgeren, at udesejren nok skal komme inden 2007, og han mener altså julen 2007.