Første kvartalsrapport

Første kvartalsrapport

Brøndby IF offentliggør i dag selskabets første kvartalsrapport siden noteringen på Københavns Fondsbørs i 1987.

- Politikken med at udsende kvartsrapporter er et udtryk for vores ønske om at give selskabets aktionærer et stadig større indblik i virksomhedens aktuelle situation. Jeg konstaterer med tilfredshed at selskabets omsætning er i vækst på trods af den nuværende sportslige situation, hvor transferposterne er negative, fortæller adm. direktør Per Bjerregaard.

Selskabets nettoomsætning udgør 33,2 mio. kr. i 1. kvartal 2007 mod 30,9 mio. kr. i 1. kvartal 2006, hvilket er en stigning på på 7,4 %.

Stigningen skyldes især indtægter i forbindelse med de flere kampe samt den samlede sejr i Royal League-turneringen, hvor entré- og præmieindtægter er væsentlig større end sidste år. Stigningen er endvidere opnået på trods af, at der i starten af 2007 kun er spillet en hjemmekamp i SAS Ligaen mod tre hjemmekampe i 2006.

Vindere af Royal League 2007.

Vindere af Royal League 2007.

Resultatet før transferaktiviteter, finansielle poster og skat udgør +3,1 mio. kr. mod +3,2 mio. kr. i 2006, og resultatet før skat udgør et underskud på -4,4 mio. kr. mod +66,8 mio. kr. i 2006. Brøndby IF forventer dog fortsat et positivt årsresultat før skat for 2007 på 2-5 mio. kr.

- På baggrund af, at de sportslige resultater i efteråret 2006 ikke levede op til forventningerne, samt at holdet endnu ikke har opnået den ønskede stabilitet i resultaterne i forårets kampe, forventer vi ikke at vi kan nå målsætningen om medaljer og europæisk deltagelse i efteråret.

- Det er naturligvis utilfredsstillende, og vi er derfor indstillede på at tage de nødvendige forholdsregler for at vi kan leve op til målet for sæsonen 2007/2008: Nemlig at Brøndby IF igen skal være med i kampen om Danmarksmesterskabet, pokaltitlen samt europæisk deltagelse, uddyber Per Bjerregaard.

Ekstra

image description
Hjemmebanetrøje 13/15 Barn
FRA 499,- KØB HER
image description
Jubi Hættetrøje Zip Grå
FRA 499,- KØB HER
image description
VSTGN Hue - strik
FRA 149,- KØB HER
image description
T-Shirt - Phiri
FRA 199,- KØB HER
image description
Hjemmebanetrøje 13/15 Barn
FRA 499,- KØB HER
image description
Jubi Hættetrøje Zip Grå
FRA 499,- KØB HER
image description
VSTGN Hue - strik
FRA 149,- KØB HER
image description
T-Shirt - Phiri
FRA 199,- KØB HER