2. JANUAR 2007 kl. 17:06
Brøndby styrker defensiven

Efter Mikkel Bischoff havde gennemgået den obligatoriske lægeundersøgelse hos dr. Eilif Larsen tidligere på dagen, har Brøndby IF her til eftermiddag skrevet en 4½ år lang kontrakt  med den 24-årige forsvarsspiller Mikkel Bischoff, der senest har repræsenteret den engelske klub Coventry City FC. Den tidligere danske U-21 landsholdsspiller, der kan spille alle pladser i forsvaret, skifter efter aftale mellem klubberne til Brøndby IF på en fri transfer.

- Vi er meget glade for, at Mikkel har besluttet sig for at vende tilbage til Danmark. Det er en spiller vi har været interesserede i det seneste 1½ år. Mikkel har haft en del skader i sin tid i England, men er nu fuldstændig fit og bortset fra de seneste 2 kampe, hvor drøftelserne om et klubskifte har været i gang, så har Mikkel spillet de seneste 3 kampe for Coventry. Det er en spiller, der vender tilbage til Danmark med masser af ambitioner og samtidig med god erfaring fra England. Det er en hurtig og teknisk, dygtig spiller, som vi har store forventninger til, udtaler sportschef Anders Bjerregaard.

- Jeg er lykkelig for at vende tilbage til Danmark og Brøndby IF er helt perfekt for mig. Brøndby har haft et efterår præget af mange skader og sportslige skuffelser. Jeg glæder mig meget til at være med til at få Brøndby IF tilbage i toppen af SAS ligaen, hvor klubben hører hjemme. Mine planer er selvfølgelig i første omgang at sikre mig en plads i startopstillingen, udtaler Mikkel Bischoff.

Mikkel Bischoff tiltræder i Brøndby IF den 12. januar, og deltager når Brøndby truppen mandag den 15.januar drager til Gran Canaria på træningslejr, hvor klubben deltager i Maspalomas Cup.

Bischoff overtager trøje nr. 24, som Adam Eckersley, og før ham Johan Absalonsen, senest har spillet med.

Fakta

Mikkel Bischoff
Født 3. februar 1982
Højde: 193 cm.
Vægt: 85 kg.
Tidligere klubber: AB, Manchester City, Wolverhampton, Sheffield Wednesday, Coventry

Mikkel Bischoff

Mikkel Bischoff er ny Brøndby-spiller.