Meulensteen: Ikke helt tilfreds

10.12.2006 20:23

- Well, jeg er ikke så tilfreds som jeg kunne have været hvis vi havde vundet kampen, indledte cheftræner René Meulensteen pressesceancen efter at efterårssæsonens sidste kamp - mod Lillestrøm i Royal League - var endt uafgjort 1-1.

- Når vi har så kort tid tilbage af kampen, skal vi holde de tre point, så vi kan bestemt ikke tillade os at være helt tilfredse. Når det er sagt, skal vi huske at vi mødte et fysisk stærkt og godt organiseret hold som producerede flere gode chancer. Så det var lidt af en bonus at David bragte os foran kort tid før pausen. Dét opvejede en 1. halvleg hvor vi spillede for langsomt, placerede os dårligt og ikke fik vores dybdeløb til at fungere.

David Williams

David Williams var tæt på at opsnappe en tilbagelægning, men målmanden fik sparket den væk.

Skal blive bedre

- Vi fik lidt bedre fat i 2. halvleg og fik momentvist lagt pres på Lillestrøm, og vi kunne med lidt held have lukket kampen. Men når man kun fører 1-0, er man sårbar, og den sårbarhed udnyttede modstanderen, og det er skuffende at vi ikke er vågne nok til at forhindre at det sker.

- Nu får vi et break hvor vi skal evaulere efterårets kampe, men først og fremmest skal vi se fremad - på hvor og hvordan vi kan forbedre os, så vi kommer til at spille den type fodbold vil ønsker at spille her i Brøndby IF, rundede cheftræneren af for i år.