SATS afløser fitness.dk på Brøndby Stadion

SATS afløser fitness.dk på Brøndby Stadion

Efter en række konstruktive samtaler mellem Brøndby IF, Parken Sport & Entertainment og SATS er der indgået aftale om at fitness.dk, som i marts 2006 indgik en aftale om at leje lokaler på Brøndby Stadion til indretning af et fitness- og wellness-center, afløses af fitnesskæden SATS.

Ophøret af lejeaftalen mellem fitness.dk og Brøndby IF skyldes at parterne siden Parken Sport & Entertainment overtog fitness.dk, har været i dialog om det økonomisk hensigtsmæssige i at en konkurrerende fodboldklub driver virksomhed på en anden klubs hjemmebane.

Brøndby Stadion er ved at blive omdannet til et centrum for uddannelse og sport.

Brøndby Stadion er ved at blive omdannet til et centrum for uddannelse og sport.

Efter aftalen om ophør af lejeaftalen med fitness.dk, har Brøndby IF forhandlet en aftale på plads med den skandinaviske fitnesskæde SATS på samme vilkår som den oprindelige aftale med fitness.dk.

- Jeg er glad for at vi efter en god, konstruktiv dialog er nået frem til en aftale mellem parterne som betyder at SATS overtager fitness.dk's lejeaftale og dermed muligheden for at etablere og drive et succesfuldt fitnesscenter på Brøndby Stadion, hvilket er et vigtigt element i vores strategi om at omdanne Brøndby Stadion til et aktivitetscenter for sport og uddannelse, fortæller adm. direktør i Brøndby IF, Per Bjerregaard.

SATS er Nordens førende træningskæde med over 140 træningscentre. I Danmark er SATS repræsenteret i Århus, Odense og Storkøbenhavn. Det nye fitness- og wellness-center på Brøndby Stadion vil være det 18. SATS-center i Danmark.

image description
Hjemmebanetrøje 13/15 Barn
FRA 499,- KØB HER
image description
Jubi Hættetrøje Zip Grå
FRA 499,- KØB HER
image description
VSTGN Hue - strik
FRA 149,- KØB HER
image description
T-Shirt - Phiri
FRA 199,- KØB HER
image description
Hjemmebanetrøje 13/15 Barn
FRA 499,- KØB HER
image description
Jubi Hættetrøje Zip Grå
FRA 499,- KØB HER
image description
VSTGN Hue - strik
FRA 149,- KØB HER
image description
T-Shirt - Phiri
FRA 199,- KØB HER