25. AUGUST 2006 kl. 10:24
Brøndby henter rutineret målmand

Morten Cramer tiltræder med øjeblikkelig virkning på en 3-årig kontrakt som spiller og assisterende målmandstræner. Brøndby IF har købt Cramer fri af sin kontrakt med Viasat Sport Divisionsholdet Herfølge.

38-årige Morten Cramer, der var anfører i Herfølge, træner allerede her til formiddag med sine nye holdkammerater.

- Vi har arbejdet på at få aftalen på plads med Morten i noget tid og vi er glade for det nu er lykkedes. Morten er en klog målmand og stærk i 1 mod 1 situationerne. Han har en masse erfaring og rutine fra sin lange karriere. Han kan lære fra sig som målmand og samtidig være en af de rutinerede støtter på holdet, som truppens mange unge spillere kan læne sig op af, udtaler sportschef Anders Bjerregaard og fortsætter.

- Det er samtidig en stor fordel at Morten kender klubben og så glæder vi os også over, at kunne drage nytte af hans store menneskelige egenskaber.

Købet af Morten Cramer glæder også cheftræner René Meulensteen.

- Vi har fra starten kigget efter en rutineret målmand som gardering for Casper Ankergren og i Morten har vi fået en erfaren spiller der kender klubben. Jeg er meget tilfreds, siger cheftræner René Meulensteen.

Morten Cramer overtager det ledige trøje nr. 16, som Casper Ankergren senest har spillet i.