Brøndby IF og fitness dk indgår aftale

Brøndby IF og fitness dk indgår aftale

Brøndby IF har indgået aftale med fitness dk, der er Danmarks største kæde af fitness- og wellnesscentre, om leje af lokaler til et nyt fitnesscenter på Brøndby Stadion.

Aftalen, der har en varighed på 10 år, betyder at fitness dk lejer 1.650 kvadratmeter lokaler i to plan i den nye bygning som Brøndby IF i 2006 opfører på Brøndby Stadion bag DNE Tribunen, hvor der indrettes et topmoderne fitness- og wellnesscenter.

- Jeg er meget glad for at vi har fået en aftale på plads med Danmarks største fitness-udbyder. Aftalen er et vigtigt skridt i vores langsigtede plan om at omdanne Brøndby Stadion til et aktivitetscenter for uddannelse og sport. Den 10-årige lejeaftale skaber en god ramme for et godt samarbejde mellem Brøndby IF og fitness dk og bidrager dermed til vores mål om at skabe liv på Brøndby Stadion uden for kampdage, fortæller adm. dir. Per Bjerregaard.

Facaden på den nye bygning bag DNE-tribunen.

Facaden på den nye bygning bag DNE-tribunen som kommer til at rumme fitness dk.

fitness dk består af 36 centre med 20 centre på Sjælland, 5 centre på Fyn og 10 centre i Jylland med i alt 85.000 medlemmer og 1.800 medarbejdere.

- Vi ser frem til et godt samarbejde med Brøndby og glæder os til at komme til Brøndby Kommune. At få et fitness- og wellnesscenter i Brøndby passer perfekt til vores strategi om at have fitness- og wellnesscentre centralt placeret over alt i landet, udtaler bestyrelsesformand i fitness dk, Hans-Henrik Palm.

Det er mangel på ledig plads i de eksisterende sponsorfaciliteter kombineret med ønsket om at tilføre daglige aktiviteter til Brøndby Stadion på dage, der har gjort at Brøndby IF har besluttet at opføre en ny bygning på Brøndby Stadion. Byggeriet er udbudt i totalentreprise med fast pris. De samlede omkostninger inklusive bl.a. anlæg af vej og nye p-pladser bliver ca. 90 mio. kr.

Ekstra på brondby.com

image description
Hjemmebanetrøje 13/15 Barn
FRA 499,- KØB HER
image description
Jubi Hættetrøje Zip Grå
FRA 499,- KØB HER
image description
VSTGN Hue - strik
FRA 149,- KØB HER
image description
T-Shirt - Phiri
FRA 199,- KØB HER
image description
Hjemmebanetrøje 13/15 Barn
FRA 499,- KØB HER
image description
Jubi Hættetrøje Zip Grå
FRA 499,- KØB HER
image description
VSTGN Hue - strik
FRA 149,- KØB HER
image description
T-Shirt - Phiri
FRA 199,- KØB HER