Brøndby IF opfører ny bygning på Brøndby Stadion

Brøndby IF opfører ny bygning på Brøndby Stadion

Mangel på ledig plads i de eksisterende sponsorfaciliteter på Brøndby Stadion kombineret med ønsket om at tilføre daglige aktiviteter til Brøndby Stadion på dage, hvor der ikke spilles fodbold på stadionbanen medfører nu, at Brøndby IF opfører en ny bygning i forbindelse med DNE-tribunen (østtribunen) på Brøndby Stadion.

Den langsigtede plan er at omdanne området til et aktivitetscenter primært for uddannelse og sport. På sigt ventes Brøndby Stadion området at komme til at omfatte bl.a. følgende aktiviteter: fitnesscenter, uddannelses- og fritidsorganisationer, sportscollege, sportscafe, restaurant, showrooms, factory outlets etc.

Europa Lounge

Vilfort Lounge og Europa Lounge bliver med det nye byggeri suppleret med endnu en lounge.

Nye faciliteter

Første etape af denne plan realiseres i 2006, idet bestyrelsen har vedtaget at opføre en godt 8200 m2 ny bygning, der bl.a. vil komme til at rumme: fitnesscenter på ca. 1.650 m2, Brøndby Gymnasium ligeledes 1.650 m2, der vil kunne huse i alt 9 gymnasieklasser, sportscafe, produktionskøkken, en ny sponsorlounge på ca. 2.200 m2 med glasfacade mod stadionbanen og bl.a. omfattende 5 separate loger samt omklædningsfaciliteter . Endelig vil nybyggeriet omfatte opførelse af 4 nye udsalgssteder for publikum, der også får forbedrede adgangsforhold til tribunen via 3 nye adgangstrapper.

Byggeriet er udbudt i totalentreprise med fast pris. De samlede omkostninger inklusive bl.a. anlæg af vej og nye p-pladser bliver ca. 90 mio. kr.

Facaden på den nye bygning bag DNE-tribunen.

Facaden på den nye bygning bag DNE-tribunen.

Langsigtet plan
 
- Det er meget glædeligt, at vi allerede nu kun godt 5 år efter, at vi ombyggede Brøndby Stadion kan konstatere, at vi har brug for større sponsorfaciliteter. Det er gået lidt hurtigere end vi havde forventet, men det understreger jo den positive udvikling vi p.t. er inde i, udtaler adm. direktør Per Bjerregaard og fortsætter:

- Vi bygger så samtidig faciliteter til Brøndby Gymnasium og til et fitnesscenter, dermed kan vi så samtidig sætte gang i vore langsigtede planer med Brøndby Stadion. Vi vil i de kommende år koncentrere en stor del af vores indsats på disse planer, men naturligvis også fortsat holde fokus på den sportslige udvikling, herunder ikke mindst talentarbejdet, med henblik på at forbedre vores internationale status. Vi vil dog selvfølgelig leve op til allerede indgåede aftaler eksempelvis om drift af en multiarena, såfremt vores aftalepartner vælger at bygge multiarenaen i Høje Taastrup.

Brøndby Stadion med den nye tilbygning.

Brøndby Stadion med den nye tilbygning.

Det iværksatte byggeri giver ikke anledning til ændringer i selskabets forventninger til årsresultatet, der stadig er et resultat på 60-70 mio. kr. før skat.

Ekstra på brondby.com

image description
Hjemmebanetrøje 13/15 Barn
FRA 499,- KØB HER
image description
Jubi Hættetrøje Zip Grå
FRA 499,- KØB HER
image description
VSTGN Hue - strik
FRA 149,- KØB HER
image description
T-Shirt - Phiri
FRA 199,- KØB HER
image description
Hjemmebanetrøje 13/15 Barn
FRA 499,- KØB HER
image description
Jubi Hættetrøje Zip Grå
FRA 499,- KØB HER
image description
VSTGN Hue - strik
FRA 149,- KØB HER
image description
T-Shirt - Phiri
FRA 199,- KØB HER