Duncan til Brøndby IF

Duncan til Brøndby IF

Det er i dag blevet en realitet, at AGF's topscorer Morten Rasmussen gældende fra dags dato tiltræder i Brøndby IF på en 5-årig kontrakt.

Efter længere tids interesse fra Brøndby IF's side blev der for nogle dage siden indledt konkrete forhandlinger mellem klubberne. I dag er forhandlingerne vedrørende spillernes personlige forhold faldet endelig på plads, og efter at Morten Rasmussen her til aften har gennemgået det obligatoriske lægetjek, er klubskiftet således en realitet.

Hurtigt i aktion

Allerede i morgen slutter Morten Rasmussen sig til Brøndbytruppen i træningslejren
på Gran Canaria, hvor det forventes, at han allerede på søndag får sin debut, når Brøndby IF møder det sydkoreanske mandskab Pohang Steelers.

- Det er glædeligt for os, at vi i dag har fået kontrakt med Morten Rasmussen, der forlængst har vist, at han trods sin unge alder er en dygtig angriber.  Det er en ung spiller med et kæmpepotentiale, som jeg ved Michael Laudrup glæder sig til at få i sin trup. Han har længe stået på vores ønskeliste og vil givet blive et stort aktiv for os i de kommende sæsoner, udtaler adm. dir. Per Bjerregaard.

Det er aftalt mellem klubberne, at transferbeløbet ikke offentliggøres.

Den indgåede kontrakt med Morten Rasmussen giver ikke anledning til ændringer i selskabets forventninger til det regnskabsmæssige resultat, der fortsat er på 60-70 mio. kr. før skat.

Morten Rasmussen

Per Bjerregaard byder Morten "Duncan" Rasmussen, der her ses i selskab med sin agent Ivan Marko Benes, velkommen til Brøndby IF.

Habil målscorer

20-årige Morten Rasmussen debuterede allerede i SAS Ligaen som 17-årig. Den 185 cm høje angriber rundede i efteråret 2005 100 1. holdskampe for AGF trods sin unge alder. I 103 SAS Liga kampe for AGF, har Rasmussen allerede scoret 28 gange. Alene i denne sæson står han noteret for 10 mål i 19 kampe, to af dem scoret mod netop Brøndby IF.

Morten Rasmussen kender flere af Brøndbyspillerne fra diverse U-landshold, bl.a. Jonas Kamper, Kasper Lorentzen, Henrik Kildentoft og Johan Absalonsen fra det nuværende U-21 landshold. Her har Morten Rasmussen vist imponerende takter. I foreløbigt 14 kampe på U-21 landsholdet har angriberen scoret hele otte gange. I alt har Rasmussen spillet 53 ungdomslandskampe og scoret 36 mål.

Højde: 185
Vægt:  77
Fødselsdato: 31. januar 1985

Morten Rasmussen er tildelt Morten Skoubos tidligere trøjenummer, nemlig nr. 17.

image description
Hjemmebanetrøje 13/15 Voksen
FRA 549,- KØB HER
image description
Jubi Hættetrøje Sort
FRA 449,- KØB HER
image description
Udebanetrøje Voksen 14/15
FRA 549,- KØB HER
image description
T-shirt - V VSTGN
FRA 249,- KØB HER
image description
Skoletaske sort/navy
FRA 399,- KØB HER
image description
Cykelhjelm
FRA 250,- KØB HER
image description
Madkasse blå
FRA 70,- KØB HER
image description
Gymnastikpose
FRA 100,- KØB HER