Brøndby IF sælger Daniel Agger til Liverpool

Brøndby IF sælger Daniel Agger til Liverpool

Brøndby IF og Liverpool FC er i dag blevet enige om betingelserne for Daniel Aggers skifte til de forsvarende Champions League-vindere på en 4½-årig kontrakt.

I august 2005 havde Liverpool FC og Brøndby IF det første møde om en senere transfer af fodboldspilleren Daniel Agger. Klubberne enedes om at bevare kontakten, men at udsætte drøftelserne til senere. Derefter blev Daniel Agger skadet og sagen lå således stille.

Men kort før jul sidste år kontaktede Liverpool FC igen Brøndby IF med ønske om at genoptage samtalerne om Daniel Agger. Ledelsen i Liverpool og Brøndby IF havde derefter telefonisk kontakt inden parterne mødtes til forhandlinger for et par dage siden i København. Der blev opnået enighed om en transferaftale under forudsætning af at Liverpool FC kunne opnå enighed med spilleren og endvidere, at Daniel Agger kunne klare den medicinske test.

Disse forhold er nu bragt på plads og endelig kontrakt mellem parterne er indgået i dag.

Det er aftalt mellem parterne, at indholdet i transferaftalen mellem klubberne ikke offentliggøres, bortset fra, at et led i aftalen er, at Liverpool FC kommer til Brøndby Stadion med sit stærkeste mandskab for at spille en kamp mod Brøndby IF.

Daniel Agger mod FCK

Daniel Agger nåede 49 kampe i de blå-gule trøje.

Den rigtige klub

- Vi ville gerne have beholdt Daniel et stykke tid endnu. Men et så stort talent skal naturligvis videre på et tidspunkt. Vi har haft et godt gensidigt respektfuldt forhandlingsforløb med Liverpool FC og det er endt med en særdeles flot transfer aftale for Brøndby IF, udtaler Per Bjerregaard og fortsætter:

- Der har været andre interesserede klubber. Men det var vores vurdering, at Liverpool FC ville være en god klub for Daniel. Liverpool er en langt større klub end Brøndby, men der er mange lighedspunkter mellem de to klubber, så jeg er sikker på at Liverpool FC er den helt rigtige klub for en spiller som Daniel.

Allerede i dag træner Daniel Agger for første gang med de nye holdkammerater i Liverpool FC.

Opjustering

Det er selskabets forventning at salget af Daniel Agger vil medføre at der vil blive foretaget investeringer i forstærkninger i spillerstaben i dette og det kommende transfervindue. Sådanne spillerinvesteringer vil naturligvis medføre udgifter i dette regnskabsår.

Efter et foretaget behørigt skøn på omkostningerne ved sådanne spillereinvesteringer opjusterer Brøndby IF forventningerne til årets regnskabsresultat til 60-70 mio. kr. før skat. 

image description
Hjemmebanetrøje 13/15 Voksen
FRA 549,- KØB HER
image description
Jubi Hættetrøje Sort
FRA 449,- KØB HER
image description
Udebanetrøje Voksen 14/15
FRA 549,- KØB HER
image description
T-shirt - V VSTGN
FRA 249,- KØB HER
image description
Skoletaske sort/navy
FRA 399,- KØB HER
image description
Cykelhjelm
FRA 250,- KØB HER
image description
Madkasse blå
FRA 70,- KØB HER
image description
Gymnastikpose
FRA 100,- KØB HER