Skoubo: Klar til 6

14.12.2005 21:06

- Det er en dejlig bane at spille på, og selvom den er en smule tung, er det et fint underlag til det spil, vi gerne vil spille, smiler Brøndbys Europa-topscorer Morten Skoubo.

- Vi har set en del af Palermos kamp mod Espanyol her til eftermiddag, og det er sgu et godt hold vi skal op mod. De kørte faktisk Espanyol ud af banen og er super dygtige med bolden. De virkede overlegne i den kamp, men det har vi jo set før, smiler han.

- For os er det årets sidste kamp, og det er vigtigt vi giver alt hvad der er tilbage af energireserver.

- Vi kommer til at stå over for en masse larmende tilskuere i morgen, og jeg håber da på fuldt hus. Det virker som et intimt stadion, og så bliver der ekstra knald på.

- Personligt behøver jeg nu ikke mere motivation end den vi har før kampen. Kan vi vinde er vi videre, og for mit eget vedkommende håber jeg at mine 5 mål i 8 kampe i Europa bliver til 6 i 9. Palermo er videre med uafgjort, og kan vi holde 0-0 til sent i kampen, tror jeg vi har gode chancer.

- Vi skal nok score det ene mål hvis vi når så langt, og så er jeg altså ligeglad med hvem der måtte score. Det vigtigste er, at vi går ud og giver hvad der er tilbage.

intimt stadion

Skoubo glæder sig til mødet med et mere fyldt Stadio Renzo Barbera.

Kasper Lorentzen

- Det er en lækker bane, og selvom det er et gammelt stadion virker det som et sted, der kan blive rigtig intens stemning. Tribunerne er tæt på banen, og det er fedt, konstaterer Kasper Lorentzen, mens han kigger rundt på de tribuner, der i morgen forventes at være godt besat.

- Jeg ved ikke om jeg spiller fra start. Det er klart man kan se lidt ud af træningen, men vi må bare vente og se. Spiller jeg er jeg helt klar til opgaven, også selvom Palermo ser rigtig gode ud.

- Når der fløjtes af i morgen skal der ikke være mere tilbage at give af, smiler han.

Der er megen opmærksomhed om unge Lorentzen, og på det forudgående pressemøde nævnte Palermos træner netop Brøndbys 7'er som en nøglespiller. Det bringer dog ikke teknikeren ud af fatning.

- Jeg har fået min del af opmærksomheden dette efterår, og det er da bare rart at nogen lægger mærke til mig. Det handler dog kun om den næste kamp, og så kan folk tale om hvem de vil Det eneste der tæller er de 90 minutter vi skal spille i morgen.

- Jeg forventer en svær kamp, men også en god kamp. Vi er på ingen måder skræmt, tværtimod.