Luften holdt

21.11.2005 10:09

- Det var et rart comeback. Jeg havde frygtet lidt for timingen i mit spil, men jeg synes det gik godt og jeg faldt meget hurtigt ind i samarbejdet med Elmander. Samtidig havde jeg meget mere luft end jeg havde troet efter en måned uden megen træning, så der er mange gode ting at tage med, mente comeback-målscoreren Morten Skoubo.

- Desværre får jeg også et mindre smæld, men det føles OK lige nu. Jeg lader mig skifte ud, fordi vi ikke vil tage nogen chancer, men også fordi vi allerede inden kampen havde aftalt, at det skulle ske.

- Det var selvfølgelig også dejligt at få scoret, men jeg er nu mest glad for at det gik så godt spillemæssigt, insisterede Skoubo.

- Jeg synes at kampen i dag viser, at det er de to rette hold, der ligger i toppen. Det er fuldt fortjent at vi rykker fra Viborg i stillingen i dag, for jeg synes bestemt ikke de kom med særligt meget frem ad banen i dag, men det er selvfølgelig deres valg. Heldigvis fik de dog ikke løn for det, tilføjede angriberen.

Der er mange opgaver de kommende uger, og Morten Skoubo glæder sig:

- Selvfølgelig bliver det meget svært i Moskva. Vi skal virkelig passe på vi ikke dummer os, og vi kommer måske til at spille mere på kontra end vi plejer. Det vil dog ikke ændre på vores indstilling til spillet; vi vil gerne have bolden og vi vil meget gerne angribe. Så må vi se hvor langt det holder.

- For mit eget vedkommende synes jeg det ser godt ud. Jeg har jo holdt en længere pause, og jeg føler et stort overskud lige nu. På den måde kan det måske vise sig, at det er en fordel jeg har været ude, men jeg tror nu ikke der er nogen på holdet, der ikke glæder sig til de opgaver vi står over for.

Morten Skoubo 1

Skoubo var tilbage med krudt i støvlerne.

Morten Skoubo

Efter lidt over en halv times spil, var Skoubo på pletten for ottende gang i SAS Ligaen.