Thomas Rasmussen til Brøndby

Thomas Rasmussen til Brøndby

De sidste detaljer i Thomas Rasmussens skifte fra Hansa Rostock til Brøndby IF faldt her til aften på plads. Thomas Rasmussen har allerede bestået det obligatoriske lægetjek og er tiltrådt på en fem-årig kontrakt med de danske mestre og pokalvindere.

Den stærke venstrekantsprofil, der er noteret for 2 A-landskampe for Danmark har de seneste sæsoner været en bærende kraft for Hansa Rostock. Tidligere har 28-årige Thomas Rasmussen spillet for bl.a. FC Nordsjælland (tidl. Farum BK), hvor han var en stor offensiv profil.

- Vi har længe været interesseret i at hente Thomas Rasmussen hjem fra Hansa Rostock, hvor vi har fulgt hans præstationer gennem længere tid. Det har været et langt forhandlingsforløb, men jeg er yderst tilfreds med vi nu er blevet enig med Hansa Rostock og Thomas Rasmussen. Thomas er en markant offensiv forstærkning og han vil passe fint ind på vores hold, udtaler adm. dir. Per Bjerregaard.

Thomas Rasmussen rejser med hele Brøndbytruppen til Amsterdam i morgen formiddag, hvor han om aftenen træner med de nye holdkammerater for første gang. Han er dog ikke spilleberettiget til kvalifikationskampen til Champions League mod Ajax Amsterdam.

Thomas Rasmussen overtager trøje nr. 21 som Niki Zimling senest har båret.

Velkommen

Adm. dir. Per Bjerregaard byder Thomas Rasmussen velkommen til Brøndby IF.

image description
Hjemmebanetrøje 13/15 Barn
FRA 499,- KØB HER
image description
Jubi Hættetrøje Zip Grå
FRA 499,- KØB HER
image description
VSTGN Hue - strik
FRA 149,- KØB HER
image description
T-Shirt - Phiri
FRA 199,- KØB HER
image description
Hjemmebanetrøje 13/15 Barn
FRA 499,- KØB HER
image description
Jubi Hættetrøje Zip Grå
FRA 499,- KØB HER
image description
VSTGN Hue - strik
FRA 149,- KØB HER
image description
T-Shirt - Phiri
FRA 199,- KØB HER