Brøndby Gymnasium åbnet

16,7 procent af regeringen var repræsenteret da Brøndby Gymnasium i dag officielt blev åbnet, og dermed gav videnskabsminister Helge Sander, undervisningsminister Bertel Haarder og kulturminister Brian Mikkelsen de 60 elever på Brøndby Gymnasium en mindeværdig første skoledag.

De tre ministre lagde på skift vægt på den nybygger-rolle som Brøndby Gymnasium får i kraft af sit samspil mellem professionel sport og uddannelse, og at gymnasiet er bygget op udelukkende omkring den nye gymnasieordning med alle dens muligheder.

Brøndby Gymnasium er blevet til på initiativ af tidligere borgmester i Brøndby, Kjeld Rasmussen, og adm. dir. i Brøndby IF, Per Bjerregaard, og siden beslutningen om at oprette Brøndby Gymnasium som en selvejende institution, er blot gået otte måneder til åbningen.

Brøndby Gymnasium har huse i midlertidige bygninger bag Brøndby-Hallen indtil gymnasiets endelige hjemsted er bygget på Brøndby Stadion.

Brøndby Gymnasium

Brøndby Gymnasiums 60 studerende fordeler sig som følger på de fire studieretninger: Internationalisering: 20, Medier og sprog: 10, Sundhed og idræt: 22, Naturvidenskab: 8. Herudover har 28 elever valgt fodbold og 15 håndbold som linjefag i idræt.

image description
Hjemmebanetrøje 13/15 Voksen
FRA 549,- KØB HER
image description
Jubi Hættetrøje Sort
FRA 449,- KØB HER
image description
Udebanetrøje Voksen 14/15
FRA 549,- KØB HER
image description
T-shirt - V VSTGN
FRA 249,- KØB HER
image description
Skoletaske sort/navy
FRA 399,- KØB HER
image description
Cykelhjelm
FRA 250,- KØB HER
image description
Madkasse blå
FRA 70,- KØB HER
image description
Gymnastikpose
FRA 100,- KØB HER