Brøndby Gymnasium klar til start

Brøndby Gymnasium klar til start

For alle eliteidrætsgrene gælder det at øget træningsmængde kræver en mere fleksibel skolegang end de undervisningstilbud som findes i dag. Det var udgangspunktet da Brøndby IF og Brøndby Kommune i december 2004 tog initiativ til at oprette Brøndby Gymnasium som et selvejende privatgymnasium. Nu Nu, otte måneder senere, er Brøndby Gymnasium en realitet.

- Brøndby Gymnasium bliver en levende udfordring. Vi skal sørge for, at de unge mennesker, der kommer hos os, oplever gymnasietiden som en udfordring. De skal først og fremmest udfordres fagligt, blive dygtigere. Men de skal også udfordres organisatorisk, blive bedre til at strukturere deres hverdag, tid og liv. Og så skal de udfordres socialt, blive modne selvbevidste unge mennesker.

Sådan beskriver rektor Pia Sadolin den opgave som hun sammen med Brøndby Gymnasiums lærerstab tager hul på når 60 elever torsdag den 11. august har første skoledag i et ungdomsmiljø præget af konkurrencementalitet og et undervisningsmiljø præget af de nyeste IT-muligheder som bliver Brøndby Gymnasiums varemærke.

Brøndby Gymnasium

Åbningen af Brøndby Gymnasium markeres med en åbningsreception som holdes i Vilfort Lounge på Brøndby Stadion torsdag den 11. august kl. 12:00. Her vil Brøndby Gymnasiums elever blive budt velkommen af bl.a. videnskabsminister Helge Sander, undervisningsminister Bertel Haarder og kulturminister Brian Mikkelsen.

Brøndby Gymnasiums 60 studerende fordeler sig som følger på de fire studieretninger: Internationalisering: 20, Medier og sprog: 10, Sundhed og idræt: 22, Naturvidenskab: 8. Herudover har 28 elever valgt fodbold og 15 håndbold som linjefag i idræt.

image description
Hjemmebanetrøje 13/15 Barn
FRA 499,- KØB HER
image description
Jubi Hættetrøje Zip Grå
FRA 499,- KØB HER
image description
VSTGN Hue - strik
FRA 149,- KØB HER
image description
T-Shirt - Phiri
FRA 199,- KØB HER
image description
Hjemmebanetrøje 13/15 Barn
FRA 499,- KØB HER
image description
Jubi Hættetrøje Zip Grå
FRA 499,- KØB HER
image description
VSTGN Hue - strik
FRA 149,- KØB HER
image description
T-Shirt - Phiri
FRA 199,- KØB HER