Per: God moral

06.05.2005 08:47

- Vi er godt tilfredse med første halvleg, men snakker i pausen om, at vi skal have bedre fat og være skarpere på andenboldene de sidste 45 minutter. Det er så lige præcis hvad der ikke sker i starten af anden halvleg, og vi giver mere eller mindre udligningen væk. De før også mål nummer to, men heldigvis viser vi, at vi ikke lader os slå ud af modgang, og får udlignet og spillet os markant tilbage i kampen.

Anfører Per Nielsen spillede igen en stabil kamp i Brøndbys forsvar, og ligner da også en tilfreds mand efter kampen.

- Sådan er det når man vinder titler, den slags bliver man aldrig træt af. Slet ikke efter en kamp som den i dag, der må have været medrivende at følge med i. Jeg synes vi spiller en rigtig god første halvleg, hvor vi viser hvad vi kan, men lukker dem så ind igen.



Pokalvinderne.

- I dag viser vi god moral, og vi viser at vi ikke lægger os ned. Vi kommer bagud, men kører på, og kommer igen. Udligningen i den ordinære kamp er helt fortjent, og det samme er sejren. De er en mand i undertal, og det udnytter vi meget markant, synes jeg.

- Det var den første af forhåbentlig to titler dette forår. Vi fejrer den i aften, men i morgen ser vi fremad igen. Sejren skal bruges positivt, og søndag er vi alle sammen klar til at tage næste skridt, forsikrer anføreren.