Kamper: Skønt!

05.05.2005 22:19

- Det er super dejligt, men det var da nervepirrende. Vi har utroligt meget spil i de første 45 minutter, men vi sidder alligevel og tænker, at de måske kommer tilbage med et mål, for selvom de måske ikke spiller så poleret, får de den jo frem i feltet et par gange. Heldigvis redder Asbjørn den med ballen, så vi kan gå til pause med en føring, griner Jonas Kamper efter pokaltriumfen.

Kamper blev selv skiftet ind fra anden halvlegs begyndelse, hvor det hele gik galt i 15 minutter.



Fantastisk opbakning til pokalvinderne.

- Ja, det var ikke den fedeste start, men vi kommer godt igen og viser rigtig god moral i dag. Det var en fuldt fortjent sejr, og jeg ser det som et skridt på vejen. Vi har spillet godt det meste af foråret, og i dag begynder vi at høste lidt af frugterne. Der er selvfølgelig stor glæde i omklædningsrummet, men folk er også lidt trætte, for der var forbandet varmt derinde, smiler han.

- I dag spiller vi den første titel hjem, men på søndag er der endnu en vigtig kamp, og den skal vi være klar til. Men man må nu godt nyde det lidt i aften alligevel, det skal der da være plads til, smiler han inden det går mod den ventende sejrsmiddag.

Asbjørn Sennels

- Siger han jeg reddede den med ballen? He he, det er sgu nok rigtig nok, men jeg ved ikke helt hvad der sker. Jeg kan bare se at den skal blokeres, og det gør jeg så, på én eller anden måde.



Sennels havde både en fod og andre kropsdele med i sejren.

Trods kun en time på banen, har Asbjørn Sennels stor andel i pokaltriumfen.

- Man vil da gerne spille hele kampen, men udskiftningen er vel OK. Jeg forstår det var af taktiske årsager, og det endte jo godt, smiler han.

- Det er dejligt med den her sejr, og man kan mærke at alle virkelig nyder at have vundet noget allerede. Nu klør vi på i weekenden, og så må vi gøre arbejdet færdigt i ligaen også. Vi har i hvert fald fået vist, at vi ikke går i baglås når der er noget på spil, heller ikke selvom vi sættes under pres og kommer bagud.

- Lige nu skal vi dog bare nyde det, fortæller den nyklippede venstre back.