Brøndby ikke ned i gear

Brøndby ikke ned i gear

Det blev i dag en realitet at Brøndby IF ikke får mulighed for at købe aktiemajoriteten i Bella Center. Arbejdet med at videreudvikle Brøndby IF som forretning fortsætter dog.

- Vi er kede af at vi ikke får mulighed for at købe Bella Center, det vil jeg bestemt ikke lægge skjul på. Vi så Bella Center som en naturlig udvidelse af vores forretningsområde, og derfor har vi også med opbakning fra Brøndbyernes IF Fodbold Fond, der er Brøndby IF's hovedaktionær, arbejdet hårdt for at komme i betragtning som køber. Dette lykkedes. Det lykkedes også efter stor offervilje fra fonden og fra bestyrelsen i moderklubben at få skabt grundlag for finansieringen. Desværre lykkedes sidste fase, købet af aktierne i Bella Center, ikke, fortæller adm. dir. Per Bjerregaard.

Per Bjerregaard

Per Bjerregaard byder beskæftigelsesminister Claus Hjort Frederiksen velkommen til pressemøde om integrationsprojektet Fra Bænken til Banen.

Fokus på kerneforretning og udvidelse

- Dette får os imidlertid ikke til at gå ned i gear. Allerede i morgen rejser jeg sammen med vores kommercielle direktør Ole Palmå, bestyrelsesmedlem Benny Winther og den engelske bygherre på multiarenaen i Høje Taastrup til Prag for der at studere byens nye multiarena. Herudover fortsætter vi arbejdet med at optimere kerneforretningen, hvor strategierne for salget af Brøndby IF's kommercielle produkter og for konference-faciliteterne på Brøndby Stadion er ved at blive realiseret.

- Det er fortsat bestyrelsens holdning at Brøndby IF bør søge at udvide sit forretningsområde, og arbejdet med at finde egnede nye forretningsområder vil forsætte ufortrødent under ledelse af Brøndby IF's kommende bestyrelsesformand, Ejvind Sandal, afslutter Bjerregaard.

image description
Hjemmebanetrøje 13/15 Voksen
FRA 549,- KØB HER
image description
Jubi Hættetrøje Sort
FRA 449,- KØB HER
image description
Udebanetrøje Voksen 14/15
FRA 549,- KØB HER
image description
T-shirt - V VSTGN
FRA 249,- KØB HER
image description
Skoletaske sort/navy
FRA 399,- KØB HER
image description
Cykelhjelm
FRA 250,- KØB HER
image description
Madkasse blå
FRA 70,- KØB HER
image description
Gymnastikpose
FRA 100,- KØB HER