Succes for informationsmøde

Succes for informationsmøde

50 uddannelsessøgende unge dukkede onsdag aften op til informationsmøde på Brøndby Stadion for at høre om det nye Brøndby Gymnasium som slår dørene op til sommer.

Brøndby Gymnasium bliver kendetegnet ved stor fokus på it, idræt og internationalisering og vil tilbyde holdundervisning i fodbold og håndbold. Herudover vil den fleksible undervisningsform betyde et tæt samarbejde med de idrætsforbund hvor de studerende dyrker deres eliteidræt.

Ud over grænserne

Brøndby Gymnasium er dog ikke kun for særligt sportsinteresserede unge. Elevgrupper bliver en blanding af unge mennesker med mangfoldige interesser hvor lysten til at se ud over grænserne dog skal være et fællestræk. Den internationale dimension opfatter Brøndby Gymnasiums bestyrelse som helt central for en moderne ungdomsuddannelse, der skal understøtte elevernes skoling til en globaliseret tilværelse. Hvad enten drømmen er professionel fodboldspiller i Schalke 04 eller til Barcelona som au-pair!

- Vi har haft opkald fra mange unge mennesker, der gerne ville skrives op med henblik på start i 2006 og 2007. Det tyder på at kræfterne bag Brøndby Gymnasium, der omfatter Brøndby IF og Brøndby Kommune, så rigtigt da de besluttede at gennemføre ideen om det private gymnasium, fortæller Peder Siggaard der er bestyrelsesmedlem i Brøndby Gymnasium.

Rektor klar til udfordringerne

På informationsmødet præsenterede den nyansatte rektor, Pia Sadolin, Brøndby Gymnasiums grundidé og studieretninger.

Pia Sadolin der er 45 år, har i flere år været inspektor på Odsherreds Gymnasium hvor hun på det seneste har arbejdet med at implementere den nye gymnasiereform der træder i kraft den 1. august 2005. Pia Sadolin glæder sig til de nye udfordringer og mener at planerne om Brøndby Gymnasium realiseres på det helt rette tidspunkt.

- Mens alle de gamle gymnasier må slås med to uddannelser på samme tid: Elever der læser efter den gamle ordning, og elever der starter på den nye, kan Brøndby Gymnasium koncentrere sig om at skabe de bedste rammer og det bedste indhold for den nye gymnasieuddannelse.

Forspring til Brøndby Gymnasium

Som sidegevinst, tilføjer Pia Sadolin, kan Brøndby Gymnasium tilmed høste erfaringer med at være en privat uddannelsesinstitution og tackle de udfordringer som det giver i forhold til gymnasiereformen. Dermed opnår gymnasiet et par års forspring sammenlignet med de amtslige gymnasier der først skal være selvejende i 2007.

- At medvirke til opbygningen af et helt nyt gymnasium er en spændende og attraktiv opgave, som jeg ser frem til at være med til at løse, fortæller Pia Sadolin. Hun indgår allerede nu i tæt samarbejde med Brøndby Gymnasiums arbejdsgruppe om tilrettelæggelsen af orienteringsmøderne og den videre strategi.

Med professionel opbakning fra bl.a. Brøndby IF er det en optimistisk og spændt rektor, der snart sætter sig i rektorstolen i visheden om, at benarbejdet for det nye Brøndby Gymnasium nok skal blive gjort.

Informationsmøde

Næste informationsmøde afholdes onsdag d. 2. februar kl. 19.00 i Vilfort Lounge på Brøndby Stadion.

image description
Hjemmebanetrøje 13/15 Barn
FRA 499,- KØB HER
image description
Jubi Hættetrøje Zip Grå
FRA 499,- KØB HER
image description
VSTGN Hue - strik
FRA 149,- KØB HER
image description
T-Shirt - Phiri
FRA 199,- KØB HER
image description
Hjemmebanetrøje 13/15 Barn
FRA 499,- KØB HER
image description
Jubi Hættetrøje Zip Grå
FRA 499,- KØB HER
image description
VSTGN Hue - strik
FRA 149,- KØB HER
image description
T-Shirt - Phiri
FRA 199,- KØB HER