Vil du være medspiller?

Vil du være medspiller?

Et videns- og informationssamfund kræver nytænkning på uddannelsesområdet. Med videns- og informationssamfundets krav om hurtigere udvikling bliver viden en afgørende ressource og læring den vigtigste proces. Erhvervslivets IT-baserede miljøer forudsætter, at du på arbejdsmarkedet er i stand til at inddrage informations- og kommunikationsteknologien i det
daglige arbejde, men det er i sig selv ikke nok.

Viden og information er tilgængelig for alle i dag. Informationsteknologien kræver derfor, at du fremover skal udvikle evnen til kreativt at anvende den store mængde af information, som IT giver adgang til.

Du er selv med til at tilrettelægge skoleåret

Med oprettelsen af det private Brøndby Gymnasium er der taget højde for disse krav. Et anderledes gymnasium, hvor der sættes fokus på IT, Idræt og Internationalisering, og hvor en stor del af undervisningen er netbaseret og således skaber en fleksibel tilrettelæggelse af skoleåret, så du kan deltage i f.eks. topidræt og kombinere træning, rejser og internationale stævner med din uddannelse.

Brøndby Gymnasium tilbyder en plads på holdet - vil du være medspiller? Du bliver bedre rustet En virtuel undervisning fremmer selvstændighed, ansvarlighed og selvdisciplin. Det betyder, at du bliver bedre rustet til livet på de videregående uddannelser og i erhvervslivet.
Du får et anderledes uddannelsesmiljø Brøndby Gymnasium tilbyder dig et læringsmiljø, hvor dine specielle interesser og evner kan udvikles i samspil med IT, Idræt og internationalisering.

Folder

Du undervises i de lovpligtige fag, vælger studieretninger på forskellige niveauer samt vælger valgfag. Brøndby Gymnasium er en uddannelsesmæssig nyskabelse, hvor du på det faglige område vil stifte bekendtskab med indsatsområder inden for ungdomsuddannelserne.

Gymnasiet placeres ved Brøndby Stadion. Her kan du samtidig benytte de omliggende
faciliteter, f.eks. omklædning, kantine m.v. Brøndby Stadion ligger centralt placeret i Brøndby Kommune, og du kan nemt komme dertil med offentlige transportmidler.

Elevbetalingen er 1000 kr. pr. måned og inkluderer mad i kantinen hver dag.

Professionel træning udenfor timeplanen

Brøndby Gymnasium tilbyder dig professionel træning i håndbold eller fodbold 2 x 2 timer om ugen uden for fagrækken.

Du vælger selv!

Netbaseret undervisning er uafhængig af tid og sted. Undervisningen bygger på et virtuelt koncept, og du arbejder med en bærbar PC. Gymnasiets målsætning er at skabe et undervisningsmiljø, der giver mulighed for at tilegne sig viden på mange forskellige måder samt har indbygget en fleksibilitet, der gør, at du som studerende kan arbejde uafhængig af tid, sted og underviser.

Brøndby Gymnasiums tilbud til dig

Fra 1. aug. 2005 træder den ny gymnasielov i kraft. Her forsvinder begreber som matematisk og sproglig linje og erstattes af et fælles 1⁄2 års grundforløb, hvorefter du vælger et studieretningsforløb på 21⁄2 år. Brøndby Gymnasium tilbyder dig, i lighed med andre gymnasier, de obligatoriske fag og niveauer og sætter samtidig fokus på:

  • IT
  • Idræt
  • Internationalisering

Bliv studerende

image description
Hjemmebanetrøje 13/15 Barn
FRA 499,- KØB HER
image description
Jubi Hættetrøje Zip Grå
FRA 499,- KØB HER
image description
VSTGN Hue - strik
FRA 149,- KØB HER
image description
T-Shirt - Phiri
FRA 199,- KØB HER
image description
Hjemmebanetrøje 13/15 Barn
FRA 499,- KØB HER
image description
Jubi Hættetrøje Zip Grå
FRA 499,- KØB HER
image description
VSTGN Hue - strik
FRA 149,- KØB HER
image description
T-Shirt - Phiri
FRA 199,- KØB HER