Brøndby og Codan forlænger

Siden 1992 har Codan Forsikring været hovedsponsor for Danmarks mest vindende fodboldklub i nyere tid. I den tid har Brøndby IF hjemført fire danske mesterskaber, vundet pokalturneringen tre gange og spillet Champions League.

Den nuværende hovedsponsoraftale udløber den 30. juni 2005, men allerede nu er Brøndby IF og Codan Forsikring blevet enige om at forlænge samarbejdet med foreløbig 3 år, således at Codan Forsikring fortsætter som hovedsponsor for Brøndby IF frem til udgangen af 2007.

Både Brøndby IF og Codan vil i de kommende tre år øge fokus på at styrke samarbejdet til gavn for begge parter. Med den nye aftale justeres indholdet i samarbejdet, således at dette i endnu højere grad afspejler Codan Forsikrings strategi om at styrke sin position på det danske forsikringsmarked.

- Samarbejdet med Brøndby IF har i efterhånden mange år bidraget til at fastholde det store kendskab til Codan i befolkningen. Brøndby IF er en meget ambitiøs og professionel klub og virksomhed, og det er værdier som matcher de værdier vi gerne vil kendetegnes for. Derfor er jeg utroligt glad for at vi allerede nu kan forlænge samarbejdet med yderligere tre år, forklarer koncerndirektør i Codan Forsikring, Poul Mortensen og fortsætter. Vi har desuden aftalt en udvidelse af samarbejdet med et par mindre, nye elementer og ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Kommerciel direktør i Brøndby IF, Ole Palmå konstaterer med tilfredshed at hovedsponsor-samarbejdet fortsætter yderligere mindst 3 år og udtaler:

- Vi har opnået en væsentlig økonomisk forbedring af vores hovedsponsor-aftale. Det synes jeg er helt berettiget, men mest af alt glæder jeg mig over at vi kan fortsætte samarbejdet med Codan i et godt og endnu tættere partnerskab i de kommende år.

Det er aftalt mellem parterne, at indholdet herunder beløbene i aftalen ikke offentliggøres.

Den nye aftale får virkning allerede pr. 1. januar 2005. Aftalen har ingen indflydelse på Brøndby IF´s regnskabsmæssige forventninger til året 2004, hvor forventningerne fortsat er et overskud på 24-26 mio. kr. før skat.

Ekstra

image description
Hjemmebanetrøje 13/15 Barn
FRA 499,- KØB HER
image description
Jubi Hættetrøje Zip Grå
FRA 499,- KØB HER
image description
VSTGN Hue - strik
FRA 149,- KØB HER
image description
T-Shirt - Phiri
FRA 199,- KØB HER
image description
Hjemmebanetrøje 13/15 Barn
FRA 499,- KØB HER
image description
Jubi Hættetrøje Zip Grå
FRA 499,- KØB HER
image description
VSTGN Hue - strik
FRA 149,- KØB HER
image description
T-Shirt - Phiri
FRA 199,- KØB HER