Ballademagere uønskede i Brøndby

I går efter UEFA Cup-kvalifikationskampen mod Ventspils kulminerede en periode med støt stigende problemer med den såkaldte Casuals-fraktion i fankulturen omkring Brøndby IF. Her kunne vi konstatere mere end 20 anholdte, heraf fem i forbindelse med vold mod kontrollører og politi.

Politifolk kender risikoen ved deres job, omend behandlingen af dem lejlighedsvist overskrider det rimelige, men at Brøndby IF's frivillige kontrollører skal udsættes for det som skete i går, er helt og aldeles uacceptabelt. Udover sammenstødene blev der affyret fyrværkeri fra det sted fraktionen opholdt sig, hvilket sandsynligvis vil indbringe Brøndby IF en bøde fra UEFA.

Efter anbefaling fra Brøndby Stadions sikkerhedschef, Emil Bakkendoff, ser vi derfor ingen anden udvej end at meddele disse "casuals" at vi ikke ønsker at se dem til Brøndby IF's hjemme- og udekampe.

Ingen kollektiv karantæne

Vi vil gerne understrege, at der ikke er tale om såkaldt kollektiv udelukkelse. Det står dog til gengæld klart at dels de der blev anholdt i går, dels de der måtte sympatisere med disse ballademagere, ikke er velkomne og derfor ikke vil få adgang, såfremt kontrollørerne kan udpege dem i forbindelse med Brøndby IF's kampe.

Vi er klar over at vi vil blive mødt med mange indsigelser fra de "udelukkede", men det lever vi med. Vi vil gerne fastholde at vi selvsagt ikke har noget ønske om at udelukke nogen. Tværtimod vi vil gerne have at alle der måtte ønske at se fodbold, kommer til kampene. Det står også helt fast at de som kommer til kampene, skal opføre sig på en acceptabel måde, hvilket langt størstedelen af vores tilskuere heldigvis gør.

En lille gruppe mennesker skal ikke længere have held til at lykkes med at ødelægge det for alle andre der går til fodbold for underholdningen og den gode stemnings skyld.

Læs også

image description
Hjemmebanetrøje 13/15 Voksen
FRA 549,- KØB HER
image description
Jubi Hættetrøje Sort
FRA 449,- KØB HER
image description
Udebanetrøje Voksen 14/15
FRA 549,- KØB HER
image description
T-shirt - V VSTGN
FRA 249,- KØB HER
image description
Skoletaske sort/navy
FRA 399,- KØB HER
image description
Cykelhjelm
FRA 250,- KØB HER
image description
Madkasse blå
FRA 70,- KØB HER
image description
Gymnastikpose
FRA 100,- KØB HER