Morten Skoubo til Brøndby IF

Morten Skoubo til Brøndby IF

Brøndby IF har sikret sig en 4-årig kontrakt med Morten Skoubo, der skifter fra Borussia München Gladbach. Den 24-årige angriber deltager allerede i dagens træning sammen med truppen og forventes således klar til søndagens opgør mod hans tidligere klub FC Midtjylland, for hvem han blev topscorer i 2001/02 med 19 mål.

- Vi har i længere tid ønsket at skrive kontrakt med Morten Skoubo, der er en meget målfarlig angriber, men det har ikke før været muligt, idet hans tidligere klub først på det seneste har accepteret at sælge, udtaler direktør Per Bjerregaard.

- Det er naturligvis en lettelse, at det er lykkedes os, at får papir på en så målfarlig angriber som Morten, der kan spille de tre forreste pladser i angrebet. Det er jo ingen hemmelighed, at vi har manglet yderligere en topangriber til vores i forvejen stærke trup og jeg er sikker på at Morten har de helt rigtige kvaliteter til vores hold. Det er en markant styrkelse af truppen og det øger helt klart vores muligheder for at indfri vore sportslige mål, forklarer cheftræner Michael Laudrup.

Vil passe godt ind på holdet
 
- Jeg blev utrolig glad, da min agent Karsten Aabrink for nogle uger siden orienterede mig om, at Brøndby IF ønskede at skrive kontrakt med mig. Det har været spændende i den tid forhandlingerne har stået på og jeg er lettet over det hele nu er faldet på plads. Jeg glæder mig helt vildt til atter at bevise mit værd.

- Ud fra de samtaler jeg har haft med Michael Laudrup, er jeg sikker på jeg vil passe godt ind på holdet og i spillestilen. Brøndby IF er altid er med i toppen i Danmark og spiller altid internationalt, noget enhver fodboldspiller ønsker. Jeg er sikker på, at det kan give mit spil en meget positiv udvikling og jeg ser virkelig frem til de nye udfordringer, siger Morten Skoubo.

Morten Skoubo er allerede noteret for en enkelt A-landskamp, mens han i sine 8 optrædener på U-21 landsholdet, har scoret 3 mål. Skoubo overtager det ledige trøjenummer 17.

image description
Hjemmebanetrøje 15/16 Voksen
FRA 599,- KØB HER
image description
Hjemmebanetrøje 15/16 Barn
FRA 499,- KØB HER
image description
Hjemmebaneshorts 15/16 Voksen
FRA 299,- KØB HER
image description
Hjemmebaneshorts 15/16 Barn
FRA 249,- KØB HER
image description
Tech Trænings Jersey Barn
FRA 279,- KØB HER
image description
Tech Trænings Pants Voksen
FRA 399,- KØB HER
image description
Tech Trænings Top Voksen
FRA 399,- KØB HER
image description
Tech Træningsdragt Buks
FRA 230,- KØB HER