A+træner

06.07.2004 13:36

Brøndby IF er med i DBU's elitesatsning A+, der har til formål at fortsætte og forbedre uddannelsen af de bedste 16- til 21-årige til et niveau, der skal kvalificere dem til deres respektive klubbers bedste hold og til ungdomslandsholdene.

Programmet baserer sig på individuelt opstillede mål for spillerne, hvor A+-trænernes primære opgave er at træne de enkelte spilleres individuelle færdigheder.

A+ tilgodeser den enkelte spillers behov for rådgivning, vejledning og støtte med hensyn til såvel hans fodboldmæssige udvikling som civile uddannelse.

Klubberne har for at komme i betragtning til A+-projektet præsenteret en defineret elitepolitik på ungdomsområdet, som opfylder en række kriterier, DBU har opstillet. Udover en defineret målsætning med arbejdet med de yngste seniorårgange og deres trænere skal klubben blandt andet også råde over en gruppe spillere med potentiale til at nå frem på højeste niveau, gode træningsfaciliteter og adgang til et sundhedsteam.

Som en del af talentarbejdet yder DBU vejledning til klubberne omkring talentudviklingen samt økonomisk støtte til fuldtidsansættelse af talenttrænere samt faglig vejledning og videreuddannelse af trænerne.

A+ træner i Brøndby IF er Peder Siggaard.