Ny kommerciel direktør i Brøndby IF

Ny kommerciel direktør i Brøndby IF

Den 1. maj 2004 tiltræder Ole Palmå som kommerciel direktør i Brøndbyernes IF Fodbold A/S. Af den netop offentliggjorte årsrapport for 2003 fremgår det, at Brøndby IF er inde i en særdeles positiv udvikling af den kommercielle side i selskabet.

Ole Palmå får nu ansvaret for at sætte yderligere fart i denne udvikling bl.a. omfattende sponsorsamarbejdet, arrangementer på Brøndby Stadion, merchandise, men også andre kommercielle opgaver herunder eventuelle nye forretningsområder.

- Det er vigtigt at vi nu får styrket den kommercielle ledelse udtaler Per Bjerregaard, og med Ole Palmå får vi en direktør både med kommercielle forudsætninger, men også med indblik i fodboldens verden. Det er jo helt afgørende for en fodboldklub at forstå sammmenhængen mellen det sportslige og det kommercielle i fodboldvirksomhed.

- Dét har vi fundet i Ole Palmå der med sine 137 divisionskampe for Brøndby IF's naboklub, Boldklubben Avarta i Rødovre, foruden sin kommercielle baggrund således også et godt kendskab til fodbold, fortæller adm. dir. Per Bjerregaard.

Ole Palmå, der er 36 år, har god kommerciel baggrund bl.a. ca. 10 års ansættelse hos De Forenede Bryggerier, herunder en periode som salgsdirektør for Coca Cola Tapperierne A/S.

Udsendt som Fondsbørsmeddelelse nr. 10/2004

image description
Hjemmebanetrøje 13/15 Barn
FRA 499,- KØB HER
image description
Jubi Hættetrøje Zip Grå
FRA 499,- KØB HER
image description
VSTGN Hue - strik
FRA 149,- KØB HER
image description
T-Shirt - Phiri
FRA 199,- KØB HER
image description
Hjemmebanetrøje 13/15 Barn
FRA 499,- KØB HER
image description
Jubi Hættetrøje Zip Grå
FRA 499,- KØB HER
image description
VSTGN Hue - strik
FRA 149,- KØB HER
image description
T-Shirt - Phiri
FRA 199,- KØB HER