Brøndby IF opjusterer

Brøndby IF opjusterer

De gode sportslige resultater betyder, at Brøndby IF nu opjusterer forventningerne til årets resultat. Selskabets kommercielle direktør Bruno Nørregaard stopper pr. 31. december 2003.

Brøndby IF har vundet 9 af de seneste 10 turneringskampe. 7 i SAS Ligaen og 2 i UEFA Cup'en og har lagt sig i spidsen i SAS Ligaen foran Esbjerg fB. De gode sportslige resultater med deraf følgende forøget tilskuerinteresse og yderligere tv-indtægter betyder, at Brøndby IF nu opjusterer forventningerne til årets resultat. Tidligere var forventningerne et årsresultat på 1-2 mio. kr. før skat.

Selskabet opjusterer nu forventningerne til årsresultatet til 4-5 mio. kr. før skat.

Peter Madsen-transfer ikke medregnet

I den forbindelse skal det understreges, at selskabet fortsat har valgt ikke at lade den verserende sag mellem Brøndby IF og VfL Wolfsburg have indflydelse på forventningerne til årsresultatet. Brøndby IF forventer dog fortsat at få medhold af FIFA vedrørende selskabets krav på transferbetaling fra VfL Wolfsburg for fodboldspilleren Peter Madsen, men sagen ventes ikke afklaret før i løbet af foråret 2004.

Ændringer i ledelsen

Selskabets kommercielle direktør Bruno Nørregaard har opsagt sin stilling med virkning fra 31. december 2003, da han fremover vil drive selvstændig virksomhed. Selskabet forventer, at stillingen vil blive genbesat i begyndelsen af 2004.

image description
TP Jersey Børn
FRA 249,- KØB HER
image description
Hjemmebanetrøje 13/15 Voksen
FRA 549,- KØB HER
image description
Jubi Hættetrøje Sort
FRA 449,- KØB HER
image description
T-shirt - V VSTGN
FRA 249,- KØB HER