Brøndby insourcer merchandise

Brøndby insourcer merchandise

Brøndby IF har overtaget udvikling, produktion, markedsføring og salg af officielt Brøndby-merchandise fra Borg & Bigum Danmark hvortil merchandise-forretningen hidtil har været outsourcet.

- Vi har gennem længere tid arbejdet på at hjem-source merchandise-området, idet vi mener at vi ved selv at løfte denne opgave kan reagere hurtigere på trends i markedet og dermed sikre en løbende udvikling af Brøndby-merchandise. Hjem-sourcingen skyldes således ikke utilfredshed med Borg & Bigum. Faktisk synes vi at samarbejdet hele tiden har udviklet sig i den rigtige retning, vi har blot ønsket at sætte tempoet yderligere i vejret, fortæller kommerciel direktør Bruno Nørregaard om beslutningen.

Merchandise er kerneforretning

Med hjem-sourcingen af merchandise-forretningen markerer Brøndby IF samtidig at udvikling og salg af merchandise hører til Brøndby IF?s kerneforretning. Udviklingen og markedsføringen af det nye Brøndby-merchandise vil foregå i et nært samarbejde mellem BrøndbyShoppen og SAKAMOTO? der varetager Brøndby IF?s marketing-aktiviteter.

Som et led i hjem-sourcingen har SAKAMOTO? indledt arbejdet med at opbygge og integrere en ny webshop i Brøndby IF?s officielle website, brondby.com, således at de cirka 400.000 Brøndbyfans på landsplan får de bedste muligheder for at købe Brøndby-merchandise.

image description
Brøndby Nattøj Lilla
FRA 299,- KØB HER
image description
T-Shirt - Daniel Agger Barn
FRA 149,- KØB HER
image description
T-Shirt - Stort BIF Logo
FRA 199,- KØB HER
image description
VSTGN Hummel Hoodie Sort Barn
FRA 449,- KØB HER
image description
Skoletaske sort/navy
FRA 399,- KØB HER
image description
Retrotrøje - Kahlenberg
FRA 375,- KØB HER
image description
Snapback Cap - V VSTGN
FRA 275,- KØB HER
image description
VSTGN Vest Barn
FRA 449,- KØB HER