Brøndby IF og adidas forlænger

Brøndby IF og adidas forlænger

De karakteristiske tre striber vil være at finde på Brøndby IF?s spilledragt mange år endnu. Det er en konsekvens af at Brøndby IF og adidas har besluttet at forlænge samarbejdet om levering af spilletøj til Brøndby IF med endnu fem år, således at aftalen nu løber til den 30. juni 2010.

- I Brøndby IF tror vi på lange samarbejder hvilket vores 11-årige hovedsponsoraftale med Codan er det mest lysende eksempel på. Med forlængelsen af tøjaftalen har adidas taget et stort skridt i samme retning, idet aftalen der blev indledt i sommeren 2000, vil få en samlet løbetid på 10 år. Selv om der stadig er to år tilbage af den nuværende aftale, har vi været så tilfredse med samarbejdet i de tre år der er gået, at det er faldet os naturligt at forlænge aftalen allerede nu, udtaler adm. dir. Per Bjerregaard.

adidas oplever Brøndby som den mest betydningsfulde fodboldklub på det danske marked

Allerede til sommer kommer den første manifestation af det forlængede samarbejde, idet adidas lancerer en ny hjemmebane-spilledragt i de klassiske blå-gule farver.

- Vi er meget tilfredse med at have forlænget aftalen med Brøndby som vi oplever som den mest betydningsfulde fodboldklub på det danske marked. Med aftalen styrker vi vores position i Danmark, og sammen med Brøndby bidrager vi til en positiv fokusering på dansk fodbold. Vi ser frem til at fortsætte det tætte samarbejde med Brøndby, således at vi kan sikre Brøndbyspillerne de mest effektive arbejdsredskaber når de kæmper om guldet og repræsenterer Danmark i Europa, supplerer sportmarketing manager i adidas, Michael Thomsen.

Udover Brøndby IF har adidas i forvejen aftaler med mange af de bedste internationale klubber såsom Real Madrid og AC Milan. På landsholdsplan har adidas netop indgået en fire-årig aftale med DBU, ligesom adidas har aftaler med bl.a. de tyske, franske og spanske landshold.

Ekstra på brondby.com

image description
Hjemmebanetrøje 13/15 Voksen
FRA 549,- KØB HER
image description
Jubi Hættetrøje Sort
FRA 449,- KØB HER
image description
Udebanetrøje Voksen 14/15
FRA 549,- KØB HER
image description
T-shirt - V VSTGN
FRA 249,- KØB HER
image description
Skoletaske sort/navy
FRA 399,- KØB HER
image description
Cykelhjelm
FRA 250,- KØB HER
image description
Madkasse blå
FRA 70,- KØB HER
image description
Gymnastikpose
FRA 100,- KØB HER