Røsler: Vi er ikke mætte endnu!

Røsler: Vi er ikke mætte endnu!

Brøndby IF har igen overskud før transferaktiviter. Sidste års minus på 13,8 mio. kr. er vendt til et overskud på 4 mio. kr. før transferaktiviteter. Resultatet efter transfers udgør 2 mio. kr.

- Målet har været at nå tilbage til det der altid har været reglen i Brøndbyernes IF Fodbold A/S: At drive fodboldforretningen med overskud før transferaktiviteter. Og det mål har vi nu nået, fortæller en optimistisk Torben Røsler der er bestyrelsesformand for Brøndbyernes IF Fodbold A/S.

Bestyrelsesformand Torben Røsler (Røsler Distribution) og bestyrelsesmedlem Frank Mortensen (Atea)

Det positive halvårsregnskab skal ses i lyset af at Brøndby IF med ansættelsen af Michael Laudrup som cheftræner siden sommeren 2002 ikke alene har opprioriteret de sportslige ambitioner for ligaholdet, men samtidig har fastholder investeringerne i Danmarks bedste talentudvikling.

- Halvårsregnskabet markerer et vendepunkt i forhold til de økonomisk trange år lige efter udvidelsen af Brøndby Stadion. Det fortæller at vi er på vej til at genfinde tidligere tiders økonomiske styrke, og at det går stærkt. Men det betyder langt fra at vi er mætte. I de kommende år skal overskudet udbygges, således at vi får endnu mere handlefrihed, uddyber bestyrelsesformanden.

Ekstra på brondby.com

  • Læs mere om halvårsregnskabet .
  • Læs Fondsbørsmeddelelsen i sin helhed .
image description
Hjemmebanetrøje 13/15 Voksen
FRA 549,- KØB HER
image description
Jubi Hættetrøje Sort
FRA 449,- KØB HER
image description
Udebanetrøje Voksen 14/15
FRA 549,- KØB HER
image description
T-shirt - V VSTGN
FRA 249,- KØB HER
image description
Skoletaske sort/navy
FRA 399,- KØB HER
image description
Cykelhjelm
FRA 250,- KØB HER
image description
Madkasse blå
FRA 70,- KØB HER
image description
Gymnastikpose
FRA 100,- KØB HER