Michael Laudrup forlænger

Michael Laudrup forlænger

Brøndby IF's cheftræner Michael Laudrup har forlænget sin kontrakt med mesterklubben Brøndby for yderligere 2 år. Allerede nu, mere end et år inden kontrakten mellem Brøndby og Michael Laudrup udløber, er parterne blevet enige om at forlænge kontrakten med yderligere 2 år frem til 30. juni 2006.

- Jeg trives godt i jobbet som cheftræner i Brøndby, så jeg synes ikke der er grund til at vente med at forlænge kontrakten. John og jeg har et spændende mandskab at arbejde med. Jeg må indrømme, at vi såvel spillemæssigt som resultatmæssigt er nået en del længere end jeg havde regnet med, men der er meget at arbejde med endnu og den proces vi er i gang med, kræver i hvert fald et par års fortsat arbejde. Ja, egentlig bliver man vel aldrig helt færdig med sådan en proces, udtaler Michael Laudrup i forbindelse med kontraktforlængelsen.

Om baggrunden for at offentliggørelsen kommer netop nu, er Michael Laudrups kommentarer:

- Klubben har for et stykke tid siden sagt til mig, at de gerne ville forlænge min kontrakt og efter at jeg har tænkt over det, synes jeg lige så godt vi kan forlænge samarbejdet med yderligere 2 år allerede nu. Så stopper vi alle spekulationer og rygter, sådan at vi, dvs. spillerne og vi trænere kan koncentrere os om at fortsætte arbejdet med at udvikle vores spil på banen. Det er en spændende udfordring at opbygge en ny spillestil i Brøndby IF med et så ungt og talentfuldt spillermateriale. Jeg glæder mig til at fortsætte med det arbejde.

AaB - Brøndby 1-3. Michael Laudrup på vej i pokalfinalen.

- Det er helt fantastisk, at Michael allerede nu at klar til at melde ud, at han bliver i Brøndby IF, udtaler Per Bjerregaard.

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg håber vi kan beholde Michael Laudrup som cheftræner i Brøndby IF i mange år. Han har en utrolig viden om fodbold, og det er imponerende spillemæssige resultater, vi har nået på de godt 10 måneder med Michael som chef. Vi havde ikke regnet med allerede nu, at være så langt i den proces Michael har sat i gang, at vi kunne være medbejler til mesterskabet og i DBU's pokalfinale. Dette understrege flere ting: Dels at Michael er en meget dygtig cheftræner og dels, at vi har en talentfuld spillerstab, men også at der fortsat er et stort udviklingspotentiale i Brøndby IF.

Anfører Per Nielsen kommenterer

- Jeg blev lykkelig, da jeg netop nu hørte nyheden, at Michael bliver som cheftræner de næste 3 år. Michael, og for den sags skyld også John Faxe, har tilført os så meget på den korte tid de har haft ansvaret for holdet. Dejligt, at vi nu kan fortsætte med at udvikle vort spil under Michaels ledelse.

Denne fondsbørsmeddelelse giver ikke anledning til ændringer i selskabets forventninger til årsregnskabet.

image description
Hjemmebanetrøje 13/15 Barn
FRA 499,- KØB HER
image description
Jubi Hættetrøje Zip Grå
FRA 499,- KØB HER
image description
VSTGN Hue - strik
FRA 149,- KØB HER
image description
T-Shirt - Phiri
FRA 199,- KØB HER
image description
Hjemmebanetrøje 13/15 Barn
FRA 499,- KØB HER
image description
Jubi Hættetrøje Zip Grå
FRA 499,- KØB HER
image description
VSTGN Hue - strik
FRA 149,- KØB HER
image description
T-Shirt - Phiri
FRA 199,- KØB HER