Brøndby IF nedjusterer forventet årsresultat

Brøndby IF nedjusterer forventet årsresultat

Brøndby IF nedjusterer til et forventet årsresultat på -20-21 mio. kr. efter skat.

Sonderinger i den seneste tid fra udenlandske klubber vedrørende køb af enkelte Brøndbyspillere forventes ikke at føre til indgåelse af transferaftaler i indeværende år. På den baggrund har selskabets ledelse besluttet at nedjustere forventningerne til årsresultatet.

I forbindelse med den rettede emission Brøndbyernes IF Fodbold A/S gennemførte i november 2002 meddelte selskabet, at man fortsat forventede, at der ville kunne indgås transferaftaler i indeværende år, men samtidigt, at såfremt dette ikke realiseres, ville forventninger til selskabets årsresultat skulle nedskrives i størrelsesorden som anført.

?Der har på det seneste været nogle henvendelser fra 3-4 udenlandske klubber, men det ser ikke ud som om de pågældende klubber når at beslutte sig i indeværende år? udtaler direktør Per Bjerregaard ?det er dog vores forventning, at en eller flere af henvendelserne vil føre til mere konkrete drøftelser allerede i løbet af januar måned næste år.?

image description
Hjemmebanetrøje 13/15 Barn
FRA 499,- KØB HER
image description
Jubi Hættetrøje Zip Grå
FRA 499,- KØB HER
image description
VSTGN Hue - strik
FRA 149,- KØB HER
image description
T-Shirt - Phiri
FRA 199,- KØB HER
image description
Hjemmebanetrøje 13/15 Barn
FRA 499,- KØB HER
image description
Jubi Hættetrøje Zip Grå
FRA 499,- KØB HER
image description
VSTGN Hue - strik
FRA 149,- KØB HER
image description
T-Shirt - Phiri
FRA 199,- KØB HER