Nordic Partner

Nordic Partnere har primært fokus på hospitality. Som Nordic Partner får din virksomhed plads i en af Nordeuropas flotteste og mest eksklusive VIP-Lounger, nemlig Michael Laudrup Loungen.

Nordic Partnerskabet er en samarbejdsaftale, der giver din virksomhed mulighed for at drage fordel af de mange muligheder, der er gennem hospitality, netværks, kunde- og medarbejderpleje.

Et Nordic Partnerskab er yderst deltaljeret, og en aftale af en sådan størrelse, vil altid blive tilpasset den enkelte virksomhed. 

Et Nordic Partnerskab kan bl.a. indeholde:

 • Nordic Partnerens logo vises i foyeren, ved indgangen til Michael Laudrup Loungen, i kampprogrammet til alle Brøndby IF's kampe på Brøndby Stadion samt på storskærmen før, under og efter kampen. 
 • 2 visninger på LED-bander pr. kamp til alle Brøndby IF's hjemmebanekampe hvor Brøndby IF har råderet over LED-banderne.
 • Retten til at anvende Brøndby IF´s klubemblem (logo) og billede af A-truppen i sin markedsføring. 
 • 4 VIP-kort til Michael Laudrup Loungen med buffet samt øl, vin, vand ad libitum til alle Brøndby IF´s hjemmekampe i Superligaen, DBU´s Pokalturnering samt Europa Cup kampe.
 • 4 billetter til DBU´s Landspokalfinale, når Brøndby IF deltager og til "ikke-Brøndby IF" arrangementer på Brøndby Stadion. 
 • Adgang til Brøndby IF's netværk 

  Bliv partner i Brøndby IF

  Et partnerskab mellem din virksomhed og Brøndby IF, kan skrues sammen på mange måder.

  Når du udfylder formularen, kontakter vi dig hurtigst muligt med henblik på at finde den rigtige løsning til jeres virksomhed.

  Hvilket partnerskab passer din virksomhed bedst?