Referater, Forår 2013

Referater for Netværksarrangementer Brøndby IF Forår 2013

10.januar

Fællesnetværksmøde - Indlæg John Faxe .

Faxe gav et fantastisk blik ind bag ´facaden´ i den professionelle sportsverden, med fokus på temaet, den individuelle og præstationer, og så blev der ellers netværket.

19.februar

Gruppe 1+2 Gruppe 3+4 Indlæg, Thomas Hollen, om brug af Linkid. Thomas fortalte entusiastisk om B2B mulighederne på dette medie. Operer professionelt og med engagement, så kommer resultaterne. Før indlægget og efterfølgende blev der som altid, knyttet bånd, personligt som forretningsmæssigt.

14.marts

Gruppe 2+4 Gruppe 1+3 Indlæg, Michael Juhl Fedders, Inteam. Fantastisk medlevende og visuelt foredrag om ens personlighed, dine kollegaer, medarbejdere. Hvad bringer du med fra barnsben, er du opmærksom på ting du kan arbejde med personligt som fagligt ?. Efter dette fremragende indlæg, skulle der så laves forretninger og netværk.

12.april

Fællesnetværksmøde Indlæg, Michael Sjøberg, Du lyver.

Mange Partnere var troppet op for at høre det spændende indlæg fra Michael Sjøberg, med teamaet Du Lyver. Vi fik et sjovt, seriøst og spændende indblik i, hvordan man kan spotte at en modpart ´lyver´, måske i en forhandlingssituation eller andet. Vi så flere eksempler på dette, alt fra en lille pige på 8 år til Kong Carl Gustav af Sverige - herefter var der en orientering omkring Brøndby IFs  kommende aktieemission. Alt i mens der også var tid til netværk mellem de ca. 56 deltagere.

17.maj

Gruppe 1+4 Gruppe 2+3 Indlæg, Camilla Andersen, fra Sport til Business. En bjergrivende tur gennem sportens forskellige stier om teambuilding, sammenhold og egoisme - om en fantastisk karriere, hvor uddannelse til den private karriere også var en prioritet. Og så blev der ellers igen Netværket og delt ud af succeshistorier fra Netværket.

21. juni

Fællesnetværksmøde - Teambuilding

I fodboldens tegn - Alle netværker blev delt op i 5 mandshold, og spillede herefter turnering inde på Brøndby Stadion. Det tog ikke lang tid før alle var top engageret, dagen afsluttede med grill, netværk og grin, god sommer til alle. 

 

Forbehold for ændringer i program og tider