Netværksarbejde i Brøndby IF

Netværksarbejde i Brøndby IF

Der er seks magiske ord i netværk - Hvad kan jeg gøre for dig?

Når man taler forretningsnetværk drejer det sig i sidste ende om at øge ens salg, men netværksarbejdet i Brøndby IF tager udgangspunkt i, at man handler med dem man kender. Netværksarbejdet skal derfor skabe grobund for stærke relationer mellem repræsentanter fra vore partnervirksomheder, der så i sidste ende kan munde ud i øget omsætning, enten direkte eller indirekte.  

Man mødes under afslappende former i Brøndby Stadions VIP Lounger, både til Superligakampe, Europa Cup kampe og andre store arrangementer. Man rejser sammen når der spilles ude i Europa, der arrangeres netværksmøder, og endvidere afholder Brøndby IF et årligt "Partnerforum", hvor de ca. 300 samarbejdspartnere kan lære hinanden bedre at kende, samt lave forretninger sammen. Derudover er Brøndby IF vært ved forskellige andre sociale events.

Eksempler på at netværksarbejdet i Brøndby IF skaber stærke og forretningsgenererende relationer mellem de deltagende virksomheder er mange:

"Udover at kunne tilbyde flotte tidssvarende hospitalityrammer og en god eksponeringsplatform ud mod en stor og ikke mindst analyseret målgruppe såvel på stadion, som ude bagved TV-skærmene, arbejder Brøndby IF´s kommercielle afdeling benhårdt for at udnytte potentialet i andre kommunikationsflader såsom de digitale platforme. Deruover har Brøndby IF, som en af de få sportsorganisationer herhjemme, formået at skabe en stærk social profil, som sponsorer og andre samarbejdspartnere kan spejle sig op mod".

Thomas Beirholm - Client Director fra MEC Access.