Fordelene

Du kan her læse mere om de konkrete fordele du opnår som samarbejdspartner i Brøndby IF.

  • Eksponering - bliv eksponeret gennem et af Danmarks stærkeste sportsbrands, Brøndby IF, på tv og gennem Brøndby-medier.
  • Hospitality - VIP-oplevelser i topklasse for dine kunder.
  • Netværk - få en kontaktflade til andre virksomheder og erhvervsledere.
  • Oplevelser - styrk sammenholdet blandt dine medarbejdere.

Netværk

Der er erhvervsliv på tilskuerrækkerne og i VIP-loungerne på Brøndby Stadion. Adskillige erhvervspartnere i Brøndby IF lægger specielt vægt på den meget bibringende kontaktflade til andre virksomheder og erhvervsledere.

Man mødes under afslappende former i Brøndby Stadion VIP-lounger ? både til SAS Liga-kampe, Europa Cup-kampe og andre store arrangementer. Man rejser sammen når der spilles ude i Europa. Og snakker om alt muligt andet end fodbold ? og fodbold!

Vi ser det som en en vores vigtige opgaver at facilitetere netværk mellem vores samarbejdspartnere. Derfor arrangerer vi netværksmøder, afholder partnerforum hvor de mere end 350 samarbejdspartnere kan lære hinanden at kende og gøre forretninger samt er vært ved forskellige sociale events.

Hospitality

Vi har en ambition om at Brøndby Stadion skal byde på hospitality-oplevelser i absolut topklasse. Blandt andet derfor har vi udvidet vores faciliteter på Brøndby Stadion med en Super VIP-lounge, så vi nu råder over tre store lounger og et antal mindre loger og skybokse.

Er du Nordic Partner og opefter, har du adgang til den nye Super VIP-lounge med en lækker buffet og fri bar.

Vilfort Partnere holder til i Vilfort Lounge hvor der bydes på buffet.

Liga Partnere holder til Klub Europa - et lækkert barmiljø - hvor der også er mulighed for at købe sig til spisning på kampdage.

Oplevelser

Med VIP-billetter eller almindelige billetter til Brøndby Stadion har du mulighed at give kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere en god fodboldoplevelse når Brøndby IF spiller på hjemmebane.

Vores forskellige partnerskaber rummer mulighed for billetpakker i varierende størrelse, så vi kan matche din virksomheds behov.

Billetterne kan fx bruges i konkurrence, som belønning til kunder, motivering af medarbejdere og til at styrke samarbejde med din virksomheds leverandører og øvrige samarbejdspartnere.

Eksponering

Når Brøndbyspillerne løber på banen på Brøndby Stadion, er der ikke kun fyldt på lægterne. Også foran tv-skærmene er der trængsel. Brøndby IF´s kampe hører til de mest seete kampe i SAS Ligaen, og næsten uden undtagelse bliver alle de 17 blå-gule hjemmekampe vist på Viasats kanaler.

Med en plads på Brøndby Stadions rullebande-anlæg der strækker sig fra hjørneflag til hjørneflag, får din virksomhed adgang til en sportsinteresset målgruppe - kampdag efter kampdag. Dét giver din virksomhed kendskab og en base for salg af din virksomheds produkter.

Vi kan tilbyde løsninger med alt fra 35 meter til 200 meters eksponering - afhængigt af hvor stærkt et tryk du vil lægge på seerne.

Du kan tjekke de seneste seertallet på den seneste Brøndbykamp hos TNS Gallup.