Aktionærklub
Aktionærklub

Med selskabsmeddelelse 24/2016, der er udsendt den 24. oktober 2016, har vi offentliggjort prospektet for den forestående kapitaludvidelse i Brøndbyernes I. F. Fodbold A/S. I samme forbindelse introducerer vi vores nye aktionærklub, hvor nuværende og nye aktionærer med minimum 5.000 aktier tildeles en række aktionærfordele.

Den nye aktionærklub vil blandt andet indeholde følgende aktionærfordele:

- 6 gratis billetter pr. sæson til Brøndby IF’s kampe i Alka Superligaens grundspil på Brøndby Stadion (gælder ikke til kampe mod FC København).
- Invitation til årligt informationsmøde med den sportslige ledelse. Dette møde er eksklusivt for aktionærklubbens medlemmer.
- Gavekort på 100 kr. til Brøndby Shoppen, som udstedes ved tilmelding til aktionærklubben.
- Mulighed for tilkøb af 2 x 4 VIP-billetter i Vilfort Lounge (inklusiv mad og drikke) pr. sæson i grundspillet for 495 kr. per billet (gælder dog ikke til kampe mod FC København). 

Den nye aktionærklub træder i kraft, så der første gang kan udstedes billetter til kampen den 27. november 2016 mod Silkeborg IF. Link til tilmelding vil blive oprettet her på siden den 21. november 2016.*

Har du spørgsmål til aktionærklubben, er du velkommen til at kontakte Tim Berggren via tbe@brondby.com eller 43 63 08 10.

Af tekniske årsager må lanceringen af aktionærklubben skubbes til forårssæsonen 2017. Har du billetrettigheder, som du ønsker at benytte inden da, kan du skrive til billetter@brondby.com - så vil vi løse det hurtigst muligt.