Joh Foto

Sejr over Kolding IF

04.05.2024 14:10

Lørdag eftermiddag mødte vi Kolding IF for sidste gang i denne sæson, og her blev det til en fortjent 3-0-sejr.

Fra kampens første minut satte vi os på spillet, og dominerede kampen i meget store dele af kampen.

Allerede efter blot otte minutters spil blev Sofie Hornemann sendt i dybden i siden af feltet. Hun fik akkurat nået bolden, og fik sendt den fladt igennem feltet til en fri Nea Lehtola, der kunne sparke os i front.

I det 42. minut kom Louise Winter på tavlen, da hun køligt sendte afslutningen fladt hen i det lange hjørne efter en fin aflevering fra Nanna Christiansen.

I det 59. minut fik vi tildelt et hjørnespark der efter lidt skubben i feltet havnede i nakken på en Kolding-forsvarer, og dernæst nettet til 3-0.

I kampens sidste minut var Sofie Hornemann tæt på at komme på tavlen, men den hårde afslutning ramte den nærmeste stolpe.

Næste kamp er lørdag 11. marts kl. 13:00, når vi gæster HB Køge på Capelli Sport Stadion.