Klaiber: Skal overgå dem på energi, intensitet og tro

03.05.2024 11:14

Søndag aften står der et topbrag på programmet, når vi møder FC Midtjylland på MCH Arena i Herning. 

Sean Klaiber ser frem mod kampen og glæder sig til igen at skulle i arbejdstøjet til en topkamp i Mesterskabsspillet.

- Vi glæder os meget. Det er en chance for os til at revanchere vores anden halvleg mod FC Nordsjælland. Vi havde en rigtig god første halvleg, men anden halvleg var bare ikke, som vi ønskede. Det skal vi gøre bedre i energi, intensitet og flow med bolden, så det glæder vi os meget til at vise på søndag, fortæller Sean Klaiber.

Torsdag var højrebacken og resten af truppen på træningsbanen under den varme forårssol, hvor de taktiske grundsten blev lagt frem mod søndagens kamp mod midtjyderne.

- Intensiteten og energien var superhøj fra start til slut. Det er også det, trænerne forventer af os. Vi skal angribe hårdt og forsvare hårdt sammen som et hold. Det ér det, vi skal på søndag, for det er dét, der har bragt os til toppen af ligaen, fortæller højrebacken.

Har det stærkeste mandskab
Sean Klaiber glæder sig over positionen som topholdet i 3F Superligaen, men han er klar til at kæmpe for, at den position fastholdes, og det forventer han også af sine holdkammeraterne.

- Vi har en massiv tro på tingene i øjeblikket. Vi er i en god position, selvom den kunne have været bedre, men vi er i en god position, og det skal vi give vores liv for at beholde. Så jeg forventer meget af holdet, ligesom de forventer meget af mig. 

- Jeg synes, at vores hold er det stærkeste i Superligaen, og det har jeg ment fra begyndelsen. Vores hold er det stærkeste, og det tror jeg virkelig på. Jeg tror på vores hold og mine medspillere, så selvfølgelig er jeg skuffet hver gang, vi ikke vinder. Vi vil bare vinde hver kamp, og det skal vi også ud og gøre på søndag fortæller Sean Klaiber.

Skal bringe energi, intensitet og tro
Tre gange har vi mødt FC Midtjylland i indeværende sæson, og alle gange er det endt med blågule sejre. Han har derfor tro på, at det kan blive til den fjerde sejr på søndag.

- De har tabt kampe i Mesterskabsspillet, og de har ikke vundet over os endnu, så hvis jeg var deres cheftræner, ville jeg gøre alt for at tænde en ild i dem. Det forventer vi, og det er vi forberedte på. Vi skal bare overgå dem på energi, intensitet og tro, for så har vi en god mulighed for at slå dem igen, slutter Klaiber.

Kampstart på MCH Arena er kl. 18:00, og opgøret kan ses direkte på 3+ og Viaplay.