Brøndby IF og Solrød FC forlænger samarbejdet

30.04.2024 12:00

Se et længere indslag om klubsamarbejdet på Brøndby TV.

Solrød FC har sat sin underskrift på en forlængelse af samarbejdsaftalen med Brøndby Masterclass Samarbejdet. 

Det gode samarbejde mellem klubberne forsætter nu som hidtil, og med yderligere fokus på udvikling af Solrød FC, som er et samarbejde, der strækker sig helt tilbage til 2008. 

Christian Sørensen, som er Sportslig Ansvarlig for Samarbejdsklubber, er glad for forlængelsen af samarbejdet.

- Solrød FC er en stor forening med mange medlemmer, som har rigtig gode udviklingsmuligheder, og som vi ønsker at være en del af. Rejsen begynder ikke nu, den er allerede startet, og vi sætter yderligere tempo på og ønsker at være en endnu større del af Solrød FC’s fremtid. 
Vi har lagt mange midler i klub- og trænerudvikling igennem Brøndby Masterclass Klubrådgiver, et tæt samarbejde med bestyrelsen, og hvor vi nu lægger endnu større kræfter i at være fælles om bedre børnefodbold i Solrød FC.

Næstformand Nikolaj Schwartz glæder sig også på vegne af hele Solrød FC, at aftalen er blevet forlænget med Brøndby IF.

- I Solrød FC er det visionen at udvikle klubben yderligere, og det skal foregå i et tæt samarbejde med Brøndby Masterclass Samarbejdet. Vi har haft en god sparring og vidensdeling på tværs af klubberne, vi har altid haft mulighed for at få Christian Sørensen på besøg, når vi havde et behov for det, og på samme tid har vi været rigtig glade for klubudvikleren, som er tilknyttet Solrød FC.

I Brøndby Masterclass Samarbejdet er trænerudvikling et vigtigt spor, men som ikke kan stå alene uden klubudvikling af Solrød FC.

- Vi er glade for, at vores klubudvikler er blevet taget så godt imod af trænerne i Solrød FC. Klubudviklerens opgave er at lave periodiske tilsyn af træningsmiljøet i børneafdelingen og skabe endnu bedre rammer for trænerne og alle børnene i Solrød FC. Det arbejde forsætter vi med, men vi lægger endnu større midler i at tage større skridt sammen.

Nikolaj Schwartz glæder sig over at der er fokus på alle børn i Solrød FC.

- Vi vil alle børn i Solrød FC. Der skal være det samme træningstilbud for alle, og det kan Brøndby Masterclass Samarbejdet understøtte os med.

I trænerteamet i Brøndby Masterclass Samarbejdet ser man frem til at forsætte samarbejdet slutter Christian Sørensen. 

- Vi er fælles om bedre børnefodbold med Solrød FC, og den opgave glæder vi os rigtig meget til.